moiat skromen trud

• Началник на темата Началник на темата ra4ko75
  • Начална дата Начална дата
Красиви гоблени, подходящо оформени, много ми допаднаха миниатюрките. Поздравляния за колекцията!:clap::kissyou:

След като моето другарче от коледната игра си получи подаръка, мога да го покажа и в готовите си творби.

Много стилно зимно пейзажче! Можеш да усетиш зимата, глейдайки тази красота:loveglasses:

Моята тема като гледам е хванала доста паяжини, но миналата година си имах доста основателна причина за отсъствие от форума. И сега да представя нещо, което не е мое дело, но ми е подарък от приятелка.

А ето го и виновника за моето отсъствие:

Първо, да ти е жив и здрав "виновникът" :D:clap: Да ти носи много радост и щастие! И после да добавя, че работите ти са разкошни, с огромно удоволствие разгледах цялата тема и всичко много ми хареса, най-вече миниатюрките :clap::clap:

Много сладък виновник, да ти е жив и здрав и много да ви радва, и аз имам един такъв виновник, но след 3 години вече по-честичко надниквам тук :baby:

Благодаря ви момичета. Дано мъника ми оставя време поне да влизам и да се наслаждавам на вашите красоти. :D

Много ми беше трудно да си намеря темата.:D
Едно малко гобленче за последните две години. Надявам се от сега нататък да ми остава повече свободно време за любимото хоби.

Назад