moiat skromen trud

• Началник на темата Началник на темата ra4ko75
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на всички посетили темичката ми.:kissyou: А ето и другарчето на първите лодки е готово и съм ги оформила сама в рамка по този начин.

Ето и новото ми попълнение - отново подаръче. По случай 35-тата годишнина от сватбата на моите родители, реших да им направя малка изненада с този Vervaco.:idea:

Последно редактирано:
И аз да се включа във всеобщата подготовка за Коледа. :D Това са малки подаръчета за приятели и роднини.

Последно редактирано:
Ето и останалите ми картички за близки и приятели.

И щом моето другарче от играта си получи подаръка, мога да покажа какво съм подготвила

А това е част от коледната ми украса в къщи

Последно редактирано:
Ето и един по-сериозен гоблен от мен. Тази година май се отдадох на подаръци и не можах да си завърша започнатите. Но след почти 2 години ето го и резултата.:D

Ето и последният ми за тази година гоблен.:party: Следващата ще я започна на чисто с нови неща - няколко бебешки гоблена, един сватбен и нещо голямо за утмора :D.

Последно редактирано:
Здравейте отново. Ето и моят първи завършен гоблен от тазгодишното ми списъче.:D Сега продължавам и с останалите.:kissyou:

Последно редактирано:
Ето и розите в рамка. Малко снимката е несполучлива, защото светкавицата се отразява в стъклото, но се надявам да ви хареса.:D

Последно редактирано:
Ето и последния за сега подарък в готово състояние. :D

Последно редактирано:
Колекцията е прекрасна ,:clap:,но бебока ми взе очите :clap::clap::clap:

Как грейват с пълна сила рамкираните ти неща!!!:loveglasses: Наслаждавай им се!!!:clap::kissyou:

Чудесна стеничка.А фермата много си го харесвам този гоблен:clap::kissyou:

Чудесни са, а и рамките много добре им пасват :clap::clap::clap:

Назад