moiat skromen trud

• Началник на темата Началник на темата ra4ko75
  • Начална дата Начална дата
Да поизтупам праха и от моята тема. Ето и моят принос в Анонимният конкурс. Рамката е виртуална, за което много благодаря на NIA за подбора.

Да поизтупам праха и от моята тема. Ето и моят принос в Анонимният конкурс. Рамката е виртуална, за което много благодаря на NIA за подбора.

Много красив гоблен! :clap: Жалко, че не успяхме да го видим на живо на Националната среща в Стара Загора!

Това беше моят фаворит.Всъщност,бях убедена,че ще е на първо място и съжалявам,че не спечели.Наистина много ми харесва.

След гоблена на Кукуряк (mamani), този ми беше на 2-ро място! Знам, че е на Гобленсет и винаги съм се чудела дали ще се получи добре ушит, но направо надминава очакванията ми. Оригинална комплектовка ли е?

и за мен беше един от фаворитите ми. съжалявам, че не успях да го видя на живо. наистина прекрасен

Благодаря на всички гласували за моят гоблен.:kissyou::kissyou::kissyou: Аз съм толкова горда, че успях да стигна до 5 място. Конкуренцията наистина беше голяма. И аз мечтая някоя година да взема ущастие в Национална среща и да се нарадвам на красотите ви от близо. Но за жалост не живея в България.

След гоблена на Кукуряк (mamani), този ми беше на 2-ро място! Знам, че е на Гобленсет и винаги съм се чудела дали ще се получи добре ушит, но направо надминава очакванията ми. Оригинална комплектовка ли е?

Гобленът е оригинална окомплектовка на GOBLENSET. Много съм доволна от тази фирма.

Честита Нова година на всички! Да е мирна и щастлива, спорна и ползотворна.

Ето и моят скромен принос към коледните празници - малки подаръчета за колегите във фирмата.

Ето отново нещо, изработено за подарък на нашите учителки в градината.

Светъл Празник на всички!

Ето и над какво се трудих в последно време, отново подаръчета за братче и сестриче.

Назад