И моите малки неща

• Началник на темата Началник на темата smeshko
  • Начална дата Начална дата
Чичкото с бирата, както се казва на жаргон, кърти мивки! :D Чудесно моделче, браво за труда! Много ми харесва как са се получили копчетата с металическия конец. :clap: :clap: :clap:

Момичета, много ви благодаря за милите думи.:kissyou:

masha_a , за капака стана доста лесно, скоро в блога ще сложа снимки - накратко стана така: изрязох и залепих с двустранен скоч парче тънка вата върху капачката, отгоре с лепило залепих бродерията, а резервите отстрани от плата по/с/крих с дантела в случая /и тя е залепена/. С цветен шнур щеше да е по-удачно, ама нямах на разположение в къщи.

:clap::clap:Поздравявам те за кокетната колекция ,а чичкото с бирата е страхотен!:kissyou:

Ето моя леприкон вече е рамкиран, само дето 1 месец чакам мъж ми да направи дупка в стената и още чакам ... Прясно завършен коледен чорап за малкия ми син, а другото са коледни украшения, за подаръци ...

Всичко е прекрасно!Много ми хареса пеперудата!От къде купуваш това цветно паспарту?Така е много оригинално ,пък и се бродина по-малко.Аз живея в София,но ателиетата за рамкиране ,които посещавам предлагат само едноцветно паспарту...:clap::clap::clap:

Много сладък е станал коледния чорап и украшенията са много стилни, а за чичкото - изнудвай по бързо мъжа ти да го закачите - прекрасен е с тази рамка! С една дума - браво за всичко! :clap: :clap: :kissyou:

Ти винаги правиш страхотни неща :clap: И аз винаги много, много ги харесвам! :kissyou:

Ирина, Мария, Катя - благодаря:kissyou:
Ирина , това е готова комплектовка с паспартуто, но в темата с безплатни модели има и такава - потърси и може да си харесаш нещо, което да разпечаташ на цветен принтер.

Прекрасни са всички Коледни украшения!Много добре изработени,с вкус и умение:clap::D:kissyou:

Ooooooo, всичко е от хубаво по-хубаво! Но камбанката с птиченцето и мечо са ми любимци. А за готиното несесерче направо ти завидях. :loveglasses:
Тъкмо се чудех защо показваш красотите само в блога си и ме зарадва и тук :D . Доставяш ми огромно удоволствие с креативността и усета си към изисканото, семплото и красивото. :kissyou: :kissyou:

Много ви благодаря, момичета.:blueflow:
Марийче, от твоите думи ми стана мнооого драго.:kissyou:

Назад