И моите малки неща

• Началник на темата Началник на темата smeshko
  • Начална дата Начална дата
:kissyou: Благодаря, ви момичета, много се радвам и когато други харесват дреболийките ми.
На всички ви пожелавам много щастие, здраве и вдъхновение през тази година!

да се похваля и аз с нови дреболийки - несесер и едно нещо с много контур, направо си избодох очите, докато не му намерих цаката.

Ооооо, колко са красиви! И несесера е перфектен с тези меки цветове, къщичката с кокошката и петела е супер сладурска - стархотна украса за Великден! :clap: :clap: :kissyou:

да се похваля и аз с нови дреболийки - несесер и едно нещо с много контур, направо си избодох очите, докато не му намерих цаката.

Че всичко е много сладурско- спор няма. Но не разбрах букета дето петела подарява на любимата за Св. Валентин ли ще да е, за 8-ми март или нещо друго:?:;)

Че всичко е много сладурско- спор няма. Но не разбрах букета дето петела подарява на любимата за Св. Валентин ли ще да е, за 8-ми март или нещо друго:?:;)
За Св. Валентин беше, ама ще остане и за 8 март, пък може и за Великден, абе 3 в 1 :D .
Много ви благодаря , момичета :kissyou:!

Здравейте, много отдавна не съм показвала дребосъците ми, ето сега най-новите, от тази година де :idea: Ягодите още не мога да измисля какво да ги правя, а последното е игленик за шевната машина.

Това са несесери за дечица - 3 момичешки и 1 момчешки. Голяма краста са, постоянно ми се иска да направя нов и различен ...

Очите ми останаха в тези пиленца, виждала съм ги в едни сайтове и все се каня да си ушия за великденска украса, но като видях твоите красоти.....съвсем ми се прииска.
Всичките ти декорацийки са направени с много вкус. А несесерчетата са си направо бомбони.
Поздравявам те да добрия усет! :)

много ви благодаря, момичета :kissyou:
veselkoto, много са приятни пилетата за правене, опитай ...:idea:

Дребосъците са чудесни, голяма краста са ... Може ли инфо за пиленцата и евентуално схемата или от къде са я дръпна?

mamanushi, благодаря:kissyou: . Пилетата са Тилда, схемата е на Лизи Кейт, пратих ти всичко на пощата.

Страхотни несесерчета! Винаги са ме впечатлявали такива неща. Обясни начина им на изработка, моля!

Назад