И моите малки неща

• Началник на темата Началник на темата smeshko
  • Начална дата Начална дата
Сианка, игленичето е прекрасно сигурно иглите в него ще шият сами :clap::clap::clap:

Невероятно красиви са! Аз съм нова тук и доста неща не са ми ясни! Рамките предварително ли се избират, или се поставят след като се ушие?

Рамките се избират след като се ушие гоблена. Препоръчвам ти да разгледаш целия форум - има раздел с въпроси и отговори, доста е полезен.

dudka_85, Ради, Николета, благодаря за вниманието.
Сега да се похваля с новата си обложка за готварската книга, от много прелиствания взе да се разпада и ето какво й измислих.

Страхотна е станала готварската книга! :clap:
Изобщо всички твои неща имат характерен стил и особено очарование, имам чувството че бих познала, че са твои и без да казваш. Надявам се не съм те засегнала, защото много харесвам всичко което си направила! :kissyou: :flowerlove:

Страхотна е станала готварската книга! :clap:
Изобщо всички твои неща имат характерен стил и особено очарование, имам чувството че бих познала, че са твои и без да казваш. Надявам се не съм те засегнала, защото много харесвам всичко което си направила! :kissyou: :flowerlove:

Не си ме засегнала, даже много ми стана приятно:kissyou:. Аз гледам да правя по-приложими неща и без това мъж ми не дава да окачам гоблени по стените.

Нежни и красиви са подаръците ти!!!:clap: И много оригинални!!!:loveglasses::kissyou:

Несесерчето е станало приказно! :clap: :clap:
И игленика също е много нежен. Може ли да ме вземеш за племеница? :D

Твоите дребосъци са винаги изящни и перфектни!!!:loveglasses::clap:
Дребни, ама хубави. Хубави, амам дребни.:D:kissyou: / тук се опитах да се пошегувам...........в 6.25 ч. малко трудно ми се отдава........../

Перфектни, изискани и много свежарски! Поне за мен, твоите дребосъци са силно заразни :D.
Като видя нещо ново в твоята страничка, веднага ми се приисква и аз да направя някой мъник :kissyou: :kissyou:

Както винаги красоти!:clap:
А най-хубавото е моето :)) Аз съм гордата собственичка на зайчетата!:kissyou:

Mного е сладък любителя на бирата :clap:
А за бурканчето за копчета.... нямам думи. Стахотна си, както винаги! :kissyou:

Назад