от Диана

Кутийката е много красива, а за начина на представяне :thumbup: - все едно гледам снимки от луксозно списание.

И защо да е нескромно?! Справила си се отлично и резултата е прекрасен.
А би ли споделила каква кутийка си ползвала и начина на изпълнение. Напоследък и аз се увличам повече от практичното приложение на бродерията и всичко от този вид много ме интересува.
А твоята кутийка определено много ми хареса.

Благодаря за положителните отзиви. Кутийката е пластмасова, мисля че е от някакъв продукт за коса. По списанията показват подобни стъклени бурканчета с една метална рамчица на капачето, но аз тук в България не съм виждала такова. С него наистина би се получило много по-добре. Техниката на изпълнение е малко по-сложна за описание - розичките и листенцата са правени с нещо като френски възел, но с повече намотки, люлякът на горния капак е френски възел, дръжките са бод зад игла, има и много мъниста. От черната бродерия взех идеята за някакъв фон и направих такъв в бледо зелено на горния капак и по средата на бордюра на стеничките. Това определено даде много голям ефект на бродерията. Това е .... и много фантазия.

Много е красива и оригинална тази кутийка! Както винаги си се справила блестящо! Чакам с нетърпение да я видя на живо, ако се организираме за среща....:kissyou:

Кутийката ти е невероятна, а в покривката с розите ми останаха очите:loveglasses::clap:

Кутийката наистина е произведение на приложното изкуство, а за тишлайфера с фолклорна шевица - специални поздравления! :clap:

:clap:Прекрасна кутийка!!Невероятно изящество и нежност!!Покажи ни стъпка по стъпка и ние да се опитаме!!:gipsy:

Над това се мъчих от нова година та чак до сега. Гобленът е по дизайн на Paula Vaughan.

Последно редактирано:
Поздравления за красивия гоблен. :clap::clap::clap:.Така ми се прииска да съм на мястото на котето на стола в разкошната градина ,а не в тухления апартамент.:(
Колкото до аксесоарите от Слънчоглед не стават за кутийки,които могат да се облепят.Тънки са като хартиен лист.Лично съм ги пипала и проверила. :idea:

ПРЕКРАСЕН Е! Поздравление за търпението , заслужавало си е !:clap::clap::kissyou:

Последно редактирано:
Диди, не намирам точните думи, за да изразя възхищението си към тази прелест :confused:
Невероятен, уникален и ..... абе супер е, поздравления :clap::clap::kissyou:

Уау, направо е невероятен!!!!!!!!!!!!! Влюбена съм в гоблените на Paula Voughan и сега за първи път виждам ушит. Досега се въздържах, защото не съм виждала нищо нейно готово и не знаех дали са сполучливи. Незнам защо но като видя нещо нейно и си представям че е от книгата "Анн от фермата Грийн Гейбълс". Още един път поздравления за прекрасния гоблен :clap::clap::kissyou:

Изключително красиви и нестандартни неща.Винаги с голямо нетърпение разглеждам страничката ти, за да видя поредната ти идея .

Дидка прекрасен гоблен.Направо ти се възхищавам на търпението за толкова много контур но е приказка.:clap::clap::clap::clap:

Много е красив новият ти гоблен,но и много труден!А ти си се справила блестящо:clap::clap:

Назад