от Диана

Показвам новите попълнения - май стават все по-малки? Освен това опитите за ламиниране се оказаха неуспешни. Ако някой знае как става този номер с ламинирането, моля да сподели.

Последно редактирано:
Показвам ви новата придобивка. Моделчето е лесно, но какво друго може да шие един уморен човек след работа и след куп домакински задължения?

И аз бях обхваната от Коледоманията, при това малко добронасилно, защото детето искаше да участва в конкурс за коледна картичка в училище. Резултатът е налице.

Картичката грабна първото място и детето е безкрайно щастливо! На всички, посетили страничката ми, желая весели празници!!!

Момичета, представям Ви тази българска бродерия, която ми е голяма слабост! Смело мога да твърдя, че по-голямата част от нея е мое дизайнерско творение - цветовете, някои орнаменти в бордюра и други мои фантазии. А пък и вечер след работа е много по-лесно, отколкото някоя сложна схема на гоблен.

Диди,ти твърдиш,че по-голямата част от българската бродерия е твой дизайн.Аз пък твърдя,че ти си ТВОРЕЦ до мозъка на костите си!!!Всичко,което си ни показала до момента ме е впечатлило значително! И до сега се сещам за предаването в ,което участва синът ти и се представи с изработено от теб кимоно!Много внимателно следя всичко,което качваш на страничката си.

Страхотна българска бродерия много е стилно и красиво но не само тя всичко което си сътворила е прекрасно:clap::kissyou::kissyou:

Диди, невероятна е тази българска бродерия, както и всичко, което си сътворила! Поздравявам те и ти желая през тази година още много такива невероятни творби да ни покажеш! :kissyou:

Диди, страхотно е! Толкова пъстро и българско! Направо зарежда с положителна енергия! Напълни ми очите...
Так са си измисляли и нашите баби...:clap::clap::clap:Творческият дух на българката е жив!
Браво ,момиче!:kissyou:

Диди, поздравления за прекрасните неща, които правиш. Покривките са много впечатляващи.:clap::clap::clap:

Днес изпълних още един от проектите си - кутийка за бижута с бродирана премяна. Отдавна ги гледам по списанията, ама като си нямах подходяща кутияка, все отлагах. Така и не намерих подходяща кутийка, но това не ме спря. Проектът е изцяло мой, колкото и да звучи нескромно.

Последно редактирано:
Поздравления за проекта ,изпълнението и крайния резултат.:clap:
И аз само си ги гледам,но не мога като теб:(:(

Назад