от Диана

адашке, ти направо ми взе ума. невероятно творчество и страшно много търпение се иска за това. сигурно идеите една друга се борят в теб, за да излязат на бял свят, а колко много сръчност се иска, просто нямам думи. прекрасни са творенията ти. завиждам искрено на семейството и приятелите ти, които са обградени от толкова много красота и изящество. всичко, сътворено от теб е невероятно. браво. :shock:

Продължаваш с интересните и оригинални неща:clap:Последните две гобленчета не съм ги виждала никъде, но ти с повечето неща си така, трябва да сме свикнали вече. А шарените шалтенца така ми допаднаха, че ми се прииска да ги омах за моята спалня, а не да си лягат котетата върху тях.:D С нетърпение очаквам следващата ти изява.

Диана, отново си направила нещо наистина красиво и нестандратно. На последната ни среща го видях в процес на работа. Надявам се скоро да имаме нова среща и да го видя в целия му блясък! Поздрави!

Чудесна колекциа,но последният ти гоблен направо ме зашемети!:clap::clap:Продължавай да ни радваш с красоти!:kissyou:

дидка последните ти творения са великолепни , но кутийката за бижута си е направо класика страшно много ми хареса:clap::clap::kissyou:

красота

:kissyou:Диди направо останах:shock:прекрасно изработени гоблени, българската бродерия ми взе сърцето още повече че си я шила и допълвала сама -истински творец,кутииките са невероятни ,а пък и последния гоблен дето те е измъчил от нова година до сега си заслужава-невероятен е:kissyou:

Диде,мъката по тази красота си е струвала всяко бодче,защото резултата е - Страхотен гоблен!!!:kissyou::clap::clap::clap:

Всички нови творения, които си показала в темата са прекрасни. Но останах очарована от твоята българска бродерия. Поздравявам те за изпълнението.

:kissyou:

Този гоблен е другарче на един друг пейзжа на Cuadros, който ших преди време. Като го видях, не можах да намеря покой докато не намеря схемата и не го уших.

:clap:много е красив ,не съм го виждала до сега ,поздравления :kissyou:

Това е толкова по детски красив пейзаж, че не мога да не те поздравя! :clap: И ми стана любопитно кое е предишното му другарче - отивам на първа страничка и почвам да ровя! :kissyou:

П.С. Намерих го! И той е страхотен! Докато разглеждах творенията ти установих, че съм пропуснала великолепните ти чанти ! Е, майстор си! Поздравления!

Последно редактирано:
Диди, гобленът е невероятен, но защо ли ми се струва, че си го шила с кръстчета на тази ситна панама :confused:
Голям герой си :clap::clap::clap:

Много са сладурски и новото попълнение и другарчето му от предишните странички :clap::clap:
:

Последно редактирано от модератор:
Назад