от Диана

Преди време най-малката ми дъщеря се вдъхнови да ушие нещо, но някъде по средата на гоблена й омръзна и захвърли конците. Аз се хванах и го довърших и ето резултата.

Сладуранки!!!:loveglasses: Заслужавало си е да го завършиш!!!:clap: Сега й двете му се наслаждавайте.........:kissyou:

:clap::clap:дано дъщеричката ти като види крайният резултат се вдъхнови и следващият път проеви по-голямо търпение ,че това май е най-важното за една гобленарка -прекрасно гобленче:kissyou:

твоите гоблени са винаги много живописни и жизнерадостни
двата последни много ми харесват .
и не се учудвам че детенце е зарязало гоблена по средата ))
сега и е време да скитори с приятели а ние ще шием порим и няма да мърморим))

майстор си не само на гоблените.Българската бродерия е много свежа и по-различна от типичните цветове- бяло, червено, черно и т.н. Сякаш си повлияна от цветната вълна гоблените на Vervaco.Получило се е перфектно. :clap::clap::clap: за всичко, което ни показваш.

Не знам какво да кажа, освен че съм ти фен! Чакам с нетърпение следващия гоблен :)

Преди време най-малката ми дъщеря се вдъхнови да ушие нещо, но някъде по средата на гоблена й омръзна и захвърли конците. Аз се хванах и го довърших и ето резултата.

Много сладурско гобленче.:clap:
Много ми харесва всичко което правиш и винаги с удоволствие разглеждам темичката ти.:kissyou:

Отдавна нищо не съм качвала, защото нямах фотоапарат.
Показвам ви най-несполучливия гоблен, който съм шила. За съпоставка слагам и снимката, която ме подлъга да го ушия. Надявам се това да си остане единствената ми несполука.

Започнах един комплект за сервиране, на който в момента правя голямата салфетка. Възглавничката няма бродерия, но пък стана много хубава.

Не знам какво да кажа за гоблена. Неприятна работа. Чия разработка е? Да знаем да не се подлъгваме.
Иначе, останалите неща са много красиви и интересни :)

забелязала съм)) но пък птичките ти са много хубави , много пролет носят)) в тази късна есен

Назад