моите малки гобленчета

• Началник на темата Началник на темата Pepito
  • Начална дата Начална дата
ето още два токущо завършени. зимните рози на анхор са шити с анхор и дмц . като го гледам не ми харесва как стана лицето , може да му направя нови очи ще помисля .
а летния триптих съм го шила един път но този път избрах по лека и бледа гама този път ми харесва. модел от списание галерия конци кое от къде е останало

.

Много красиви нови попълнения."Зимните рози" са станали великолепни.:clap::clap::clap:

багодаря за хубавите думи
забравих да спомена че много ме дразнеше кафявата рокля и я смених на розова , торбичката и прозорците са окунтурени с ламе но не си личи на снимката.

На мен много ми допада момичето с кошница плодове. Няма какво да не ти харесва.

Чудесни нови гоблени показваш, на мен триптиха много ми харесва, а роклята наистина е по-живописна с цвета, който си избрала.:clap::clap::clap:

Всичко което видях много ми хареса ,но в момичето с кошничката ми останаха очите!

:clap:Прекрасни нови попълнения, на мен също много ми харесва това девойче с кошницата:thumbup:, не съм го виждала до сега!

много време ме нямаше във форума и след като успешно си забравих и блокирах профила се наложи да си направя нов .
ще поглеждам във стария и ще пиша от новия . имам и нови гобленчета , при първа възможност ще ги наснимам.
добре съм дошла пак на това хубаво място

Назад