моите малки гобленчета

• Началник на темата Началник на темата Pepito
  • Начална дата Начална дата
много исках да завърша тази година с нещо зимно и коледно и с е радвам че почти на шега започнах и завърших тази тиха нощ ,или тиха привечер по точно. шила съм изцяло с конци ариадна .за пръв път шия гоблен само с тях и съм доволна от резултата .

Пепи, класирала си се точно навреме с тази “тиха привечер”, която аз бих нарекла още приказна...ако до Коледа успееш и с рамката, удовлетворението ти ще бъде пълно...на шега или не, но истината е, че си увеличила колекцията си и има нещо ново, на което да се радваш...много ми допадна моделчето, което си избрала, за да завършиш годината...би ли ни дала повече информация, какви са размерите и вида на панамата, какъв бод си използвала...

Резултатът наистина си струва усилията! Поздравление затова, че си решила да ушиеш нещо по - голямо! Получило се е чудесно!

ших го едно към едно вилеров бод ,с конци ариадна. получи се добре . гоблена е лесен и много сполучлив схемата е от галерия бродрия.

а го започнах на шега защото по план трябваше да ушия друг . една вечер опъвам аз мераклиикси схемите , вадя събирам конци, режа панама и почти на финала по събирането изведнъж ми пламна схемата. обичам вечер да си паля малки ароматизирани свещички хем романтика хем ароматотерапия))и както съм опънала листите по масата не съм видяла кога съм ги завряла в свещника и ми изгоря половината фон , умрях си от яд с подготвен гоблен и толкова ме беше яд че тази тиха нощ беше най близко цветове и по големина на първия . та така .

Много красоти си сътворила!!!Прекрасни гоблени,красиви рамки,особено тези на чашките.Не съм виждала толкова красиви рамки и така подходящо подбрани.Успех!!!:idea::clap::gipsy:

едва си намерих страничката но отдавна не съм качвала нищо. ,ето един токущо завършен гоблен който много ме радваше докато го шиех но готов и в рамка не знам защо не ми допада толкова . много обичам да шия с кръстче и основно така шия но точно този гоблен трябваше май с наклонен бод за да стане по нежно лицето . схема от списание гоблените конци ДМЦ

Малки гобленчета? Та те са си доста големи и просто невероятни! Страхотни са направо ми останаха очите...особено пейзажите....Поздравления! Страхотни са!

Поздравявам те за богатата и разнообразна колекция!Разкошни творби имаш!Продължавай да ни радваш с красоти!:clap::clap::clap:

благодаря за хубавите думи , все си мисля че най красвия ми гоблен още не е ушит . но си обичам всички даже и тези които не са станали толкова хубави колкото съм очаквала.

Назад