моите малки гобленчета

• Началник на темата Началник на темата Pepito
  • Начална дата Начална дата
ето ги и в рамка. получи се повече от това което очаквах
много с е притеснявах да не съм избрала претрупани рамки но резултата ми харесва

след дълъг период на мързел и релакс ме е обзела гобленова еуфория , за кратко време уших тези мъничета .

ето го и моят "бивол "което си жива крава ама за мен щ ее като талисманче за годината на бивола

ягодките са малко поздравче за Надето но определено трябва да се шият на по дребна панама

маковете - отдавна им бях хвърлила око . много харесвам тези серии безкарйно нежни и много приятни за шиене

ето вече и в рамка , това е моята първа розова рамка и ми хареса

и едно малко перминче което се шие за отрицателно време .
сега му шия и другарчето

ето малко дребосъчета, минавам на малки игленичета. голяма краста е изработването им .като за първо мисля че стана добре .
игликите са малка закачка към зимата да си отива че ми се иска да си наредя цветята на балкона вече .
а малкия пейзаж е другарчето на жълтото пейзажче и двете на пермин

продължавам с гоблените дребосъци ,
тази сладурска крава много ми хареса не е нещо особенно но ми носи много настроение
а шоколаденото гобленче отива на рамкиране утре

последния е малко по романтичен .сега да видя и каква рамка би му отивал

ето и последните ми попълниния.
ланартето е много красиво на живо и много по ярко греят цветовете , незнам защо тук излязоха така тъмни .
а момиченцето е много сладко ама ми взе здравето оттучила съм се да шия вилеров бод .

току що завършен ,много му се радвам .
когато си го смъкнах от един руски саит незнаех какво ме чака.започнах отдолу и бях ужасена от тъмната и грозна гама която се очертаваше според дадения ключ . след малко умуване ще с е справя ли или не смело започнах и смених абсолтно всички цветове останаха само двата с които бях започнала /и ме мързеше да разшивам/най отдолу демек пътя .
слагам и оригиналния за сравнение

ето един малко неуспешен опит .Тук Мари ни зарази всички с прекрасните си сърца ,

точно половин година не съм слагала нищо ново
но това не означава че не съм шила съвсем.

след като мързелувах малко повече смятам да се захвана пак с иглата .
мавританката ми има нужда от много малко доушиване но ми липсва сканирана точно тази част а ме мързи да гледам от компютъра и надявам се скоро да я оправя. все пак ви я показвам защото много си я харесвам. модел от интернет конци ДМЦ .

ето и останалите дребосъци
по принцип обичам малките и кокетни гобленчета , хем се шият лесно и им намирам по голямо приложение .
розите и малкия пейзаж са на вервако шити с ДМЦ на едра панама.
есения семплиер ми достави голямо удоволствие докато го шиех оказа се че е лесен и оползотворявам каквито конци са ми останали .

ето ме пак с последните неща .
малко изневерих на гобленартсвото но се уча да плета на една кука и ми е голям мерак . няма кой д а ми показва и с едно списания в ръка плета и разплитам.

уфф много време не съм влизала но пък съм шила .ето и последния ми летен гоблен на селска тематика.

Толкова е слънчев и топъл!!!! Направо ми замириса на окосена трева в офиса :idea:.
:clap::clap: :kissyou:

Пепи,честичко надничах в страничката ти... първо очаквах нежната балерина...после Хаеда с онова сладко драконче или както го нарече ти "този веселяк" а то каква изненада илезе накрая - селски пейзаж...не съм го срещала до сега...освен това е в унисон със сезона...определено ми допадна избора ти...поздравления, радвай се на кончетата...и все пак, ще видим ли балерината и "веселяка...да не си остана само с очакването и накрая хоп, отново изненада...но заслужаваш :kissyou: за хубавата изненада...:idea: ...

Последно редактирано:
Поздравления!!!Прекрасен гоблен:clap::clap:
Сенцето,кончетата...напомня ми за село,за бабиния двор.

с тези рамки... прекрасни!

Пепи, без рамките нямаше толкова много да се впечатля, защото съм от малкото хора, които не си падат по кафето, но с тези рамки... прекрасни!
Най-сърдечни поздравления, много хубаво стоят на стената!!!

Последният ти гоблен е ................., запецнах, страхотен е - толкова слънчев и спокоен..........

благодаря на всички разгледали страничката ми .
неонила, шия и дракончето ама тези единични бодове много ме изнервят и става бавно ,
а балерината още е на схемаІ)) не мога да ушия всичко което искам))

Назад