моите малки гобленчета

• Началник на темата Началник на темата Pepito
  • Начална дата Начална дата
Пепи, важното е, че си започнала дракончето...а като гледам момичетата си "почиват" от по-сложен гоблен с нещо по-лесно...така "между другото" сътворяват и няколко по-лесни гобленчета...така че сигурно и ти ще следваш този принцип на работа...щом нещо е започнато, един ден все ще му се види края...желая ти успех и търпение... :kissyou: ...

Прекрасни гобленчета Пепи. Аз също харесвам този стил. А съчетанието на рамките е великолепно.

завършвам лятната идилия с тези дребосъци и май направо ще мина на зимна тематика че няма време за есенна.
цветовете са моя подборка или каквото откъдето е останало е използвано тук .

схемата е от галерия бродерия септемврииски брой на 2009 сега съм решила да го ушия в доста по бледа убита гама ,незнам защо но ми се струва че ще бъде много по елегантен. благодаря за хубавите отзиви .
наистина гобленчето е много хубаво и никак не е голямо, един вид повече е кокетно .

За първи път попаднах във твоята темичка и съм очарована,поздравления за красотата която си създала!Браво за всичко показано:clap::clap:!

завършвам лятната идилия с тези дребосъци и май направо ще мина на зимна тематика че няма време за есенна.
цветовете са моя подборка или каквото откъдето е останало е използвано тук .

Прелест!!! Браво, Пепи! Мн хубаво завършва лятото при теб!:loveglasses::kissyou:

Пепи, според мен си уважила и лятото и есента...триптиха навява нещо много романтично и релаксиращо...мил спомен по отминалото лято... а слънчогледите за мен са типични есенни цветя и тези пиленца им придават една неповторима жизненост и звук...песента им сякаш се чува и те приканва:"хайде Пепи, каква изненада си ни приготвила за следващия сезон..."
Разбирам, че искаш да избродираш още един морски триптих, но в по-пастелни цветове...ще си позволя да ти дам линк за същия модел, но на друга фирма...може да ти бъде от полза и да почерпиш цветова идея оттам...успех...:kissyou:...

http://dox.bg/files/dw?a=c55c96c60d

хм , интересно даже много симпатично е в този вариант ,и пак смятам че в убити тонове ще е точно есенно носталгично и по хубаво .
благодаря ти мила neonila.

Пепи,много се радвам,че имах удоволствието да се насладя на чудесния резултат от труда и усета ти за красота!Бъди така добра,моля,идната седмица да ме намериш в плод-зеленчука до офиса ти ,за да решим кои схеми ще споделиш с мен:smokin:

Мислех, че съм разгледала всичко във форума, но се оказа, че в твоята страничка влизам за първи път. Очарована съм от всичко, което видях. Аз също съм фен предимно на пейзажите и цветята. Поздравления за прекрасните гоблени.

Пепи, последните ти работи са много сполучливи.чудесно оформление на чашките :clap: чак да му се припие кафе на човек, но май е късничко вече:greeneye:

Назад