моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата viking
  • Начална дата Начална дата
Нелка, кога ще си идваш, че да спретнеме една среща? Жалко , че не можеш да помъкнеш всичката тази красота към България :gipsy: Особенно люляците-страхотни са :clap:

А аз просто се захласнах по твоето коте :loveglasses:
Невероятно красиво е :clap: :clap:
И другите ти нови произведения са много красиви, но котките са ми слабост :kissyou:

Neli, troykata s tazi ramka e stanala prelest, i poslednite ti 2 goblena sa za :clap: mnogo sa hubavi, az botskam li botskam moyata troyka, stignah ve4e konete, ama svır6vane nyama :crazy:

uspeh s sledva6tite

Нели, невероятна си!:clap::clap::clap:

Кога успя да ушиеш всичката тази красота?:confused:

Всичко е прекрасно! И както винаги подбрано с много вкус и изпълнено с много изящество!:kissyou:

Rossko идвам около 25 юни и ще съм там до края на юли, така че и две срещи можем да спретнем
люляците са подарък за леля ми а момиченцето за снаха ми, така че ща не ща ще ги мъкна, само да не се повредят при пътуването

m_rija благодаря

sidika , ще го свършиш и него както и многото други които си сътворила, а можеш ли да кажеш кой е по труден Тройката или Срещата

Таничка , надявам се да се видим

di_di_b, diana ivanova
много ви благодаря

sidika , ще го свършиш и него както и многото други които си сътворила, а можеш ли да кажеш кой е по труден Тройката или Срещата

:confused: oh neli, may sega6niya - 4e ima po ve4e belota, konete beli, zemyata byala, svetlite tsvetoeve se 6iyat po trudno nali znae6 , tozi may e po slojen ot sre6tata :idea:

много отдавна не бях ти гледала страничката а ти си наушила толкова много неща .
неуморима си мила нели

Нели страхотни неща си сътворила браво на теб немога да се наглегам на красотите ти миличка.:kissyou::wine::kissyou:

Нели, за две години съм изпуснала да видя толкова красиви и нестандартни неща. :clap: за мъжкото тяло и руската тройка, а за малката сладурка, просто нямам думи. Как искам една такава "кукла" да ревне у нас, нали съм от скоро свекърва :D
Пожелавам ти приятна отпуска в родината и много хубави срещи.:kissyou:

Поздравявам те за невероятните красоти, които си сътворила.
Ще чакам с интерес поредната ти творба :confused: и съм сигурна че ще е нещо уникално.

:kissyou: :kissyou: :kissyou:

Назад