моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата viking
  • Начална дата Начална дата
Много е красива Руската тройка.Обожавам зимни пейзажи.Поздравления за тази красота.

Shanni, Triana, sidika, Freeky,aidka, Pepito, batika, Аня:kissyou::kissyou:

sidika за теб ето я и в рамка, ще чакам скоро и твоята, те с вълците направо стават колекция
Freeky твоите думи направо ме развълнуваха , благодаря за признанието
Pepito радвам се да те видя тук отново

Лелеееееее онемях.Викинг не знам за кои гоблен да кажа първо и трите са невероятно красиви.:clap::clap:Момиченцето е прекрасно,за руската тройка-незнам какво да кажа не намирам подходящите думи.Невероятна си мила.:kissyou::kissyou:

БРАВО

МИЛИЧКА НЕЛИ, ТИ НЕ СПИШ ЛИ, НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОБЛЕНИ.ГОЛЯМА КРАСОТА:kissyou::kissyou::kissyou:

Прекрасни са, нямам думи да изразя възщихението си. Руската тройка е невероятна!!! :clap::kissyou:

Mimik, Лили, nina55, brambi70, mandol, благодаря ви много

ninka спя ама не много , че не ми се спи

Поздравления,за новите полълнения в колекцията,Нели:clap::clap:
Руската тройка е величествена.Заслужава си труда!:kissyou:

Нелка, чудя се аз къде изчезна, :confused: а то боцкала си денонощно :D
Тройката с оформлението е супер! А момиченцето е голям сладур. А котака, що така ми се струва, че има много единични бодове? Голямо боцкане е паднало наистина. Завиждам ти за новите придобивки.
То и аз не спя нощем, ама и на мегдана няма нищо :(

И тройката и момиченцето са много красиви и изящни!А това коте е като живо-имам чувството че всеки момент ще си отвори устата и ще замяука!

:clap:Турбо иглите май са включени на пълна скорост:confused:, ще те взема у дома, че на мен не ми спори напоследък :kissyou:

megim, oonnato, mari_ar, nellli, neli, cecunka :kissyou:
наистина напоследък ме е хванала бродирна треска, може би защото ще пьтувам за България , а докато съм там съм решила игла да не хващам не съм сигурна дали ще издържа,

ето ги готовите с рамки и две възглавнички

Нелка,ама много красота,бе слънце в твоята страничка:clap::clap:
Остави гоблените и си почини добре сред близките си в България,за тях-гоблените- има време:kissyou:

Назад