моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата viking
  • Начална дата Начална дата
да си сложа и окото от играта за цветове, което реших да избродирам на чанта, използвала съм и мъниста

ето го и моя Хаед в рамка, сниман е малко настрани че стъклото дава отражение, но на стената сои като в изложбена зала, а чашката малко се изложиха и не ми направиха паспартуто както трябва, исках да е по-широко, но така ще остане за сега

благодаря ви много за хубавите думи:kissyou:

най после да покажа една готова работа

а тези отдавна съм ги завършила и все чаках да ги сложа в рамка че тогава да ги показвам но явно няма да е скоро по-точно едната от тях

от 100 години не съм показвала нещо готово , с тези мои дълги и сложни процеси, но за развлечение си направих тази покривчица , буквално за един ден

възглавничка, в бързината съм изяла няколко букви на "daughter" дъщеря, ще трабва до разшивам

а сега искам да покажа някои в рамки , алегорията е готова от 1 година и чак сега успях да я сложа, другите не са чакали толкова дълго, къщичките май доста ги е посмалил който е слагал паспартуто

а ето и едни които трябва да си изчакат реда за рамки надявам се да не е дълго

а сега до се отчетем с завършения красавец

Последно редактирано от модератор:
Мили момичета , мно---ого благодаря за хубавите думи:kissyou:, най-после да измъкна темата от зоната на здрача на 10 стр.

[FONT=&quot] [/FONT]

тук реших да се пробвам с едни ленти, като първи опит стана малко нескопосано , но ще гледаме да се осъвършенстваме

[FONT=&quot] [/FONT]

Назад