моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата viking
  • Начална дата Начална дата
вижте какво применение намерих за пеперудката, но :cry::cry: не работи часовника, стрелките си стоят, явно ще трябва да го нося на чясовникар а така ми се искаше аз да съм майсторът........

Последно редактирано от модератор:
а ето и в рамки, децата от една година са готови а птченцата сигурно от половин , сега вече нямам нищо чакащо в гардероба

Нели,миналата седмица се замислих,че скоро не съм виждала нищо готово при теб.И днес с удоволствие откривам готов гоблена.Както винаги,прекрасен е.....Конете са много сполучливи,като истински са.Поздравления!!!

мили момичета , на всички много:kissyou::kissyou::kissyou:

гобленът е красив , но аз съм само скромен изпълнител, браво на дизайнера който така добре е подбрал цветовете:rainbow:

Haed, Permin, Nimue, Michael Powell, Lilipoints, Mirabilia, ... завъртя ми се главата :PP
Искам и аз да успея да опитам толкова неща :angel:

Колекцията ти е впечатляваща, страхотна, не знам какво да кажа...

Поздравления! :clap::clap:

:thumbup:

az pık pırvo nadniknah v etapite i kato razbrah 4e si zavır6ila troykata se vturnah tuk da ya vidya, lele neli, ami tya prtekrasna e stanala dano i moyta da stane takava, ama az imam vse o6te mnogo malko u6ito :( o6te ne e za pokazvane de :D a pık tvoyata ya gledam , gledam i ne moga da i se nagledam

super e , a ti koga ya zavır6i , 4e i dve goblen4eta si prepolovila , eyy golyama bırza4ka si :clap: skoro i tyah 6te gi vidim v gotovi - s tezi tempove :greeneye: :kissyou: bravooo

Последно редактирано:
Най после и аз да се добера да напиша нещо :D много страници много, много нещо... ;) Нели много ми хареса това което си направила през всичкото това време. много си упорита признавам те и аз съм малко като теб-обичам да довършвам нещата до край независимо колко време ще ми отнеме. алегорията, беседката, възглавничката с еднорога, пеперудката с паспартуто, чудесната ти идея да избродираш пеперудката върху шала, тройката бели коне...абе всичко всичко...не мога да кажа това е по-хубаво от онова понеже всяко си има своята красота. наистина се възхищавам на такива жени като теб които успяват да отделят време за хобито си въпреки ежедневните грижи за дома и семейството, продължавай в същият дух :kissyou:

Нели ти отново твориш и създаваш красоти .
много прегръдки и целувки че ме нямаше много време и не бях поглеждала из страничката ти която е често вдъхновение за мен .

:clap:Поздравления за прекрасната колекция,днес попаднах на страничката ти,голяма красота си сътворила:blueflow:

Назад