Професионално представяне

Здравейте!Не съм влизала от няколоко месеца във форума.Малко ми е неудобно,че не съм много активна.Аз съм счетоводителка по професия и по призвание.Забелязвам,че има много счетоводители пристрастени към гоблените.Надявам се да се сприятелим! (с всички)

:hello: Здравейте и от мен. По образование съм социален работник, но в нашият град без връзки не можеш да работиш по специалността си. :mad: Затова съм кадрови войник:greeneye: , който в момента е в майчинство с второто си дете:baby: .

:hello:

Затова съм кадрови войник , който в момента е в майчинство с второто си дете

Уау ! Сериозна професия, особено за жена :clap: Как се справяш с армията, децата, та и гоблените на всичко отгоре ?:confused:

Уау ! Сериозна професия, особено за жена :clap: Как се справяш с армията, децата, та и гоблените на всичко отгоре ?:confused:

Като се има впредвид, че и съпругът ми е също военен се налага да се справям, тъй като доста често съм сама. Добре че е колата та да сварвам навсякъде-от работа до детската градина и кухнята.:cry: А в края на годината като започна работа ще е между детска градина, училище, работа и домакинство. Гоблените са ми за отпуските или в кратките моменти когато децата са при някоя баба.:D Затова и нямам много гоблени, но са ми голяма страст. Това е общо взето живея на високи обороти.

:lady: радвайте се на живота,защото децата растат бързо,а ние остаряваме бавно:cry: и шийте гоблени,защото те ще останат след нас и може би ще радват и децата ни:flower: :kiss: :flower:

Здравейте,
На 34 год. съм. Работя като администратор във фирма за хранителни добавки.:cool:
За 15 год съм ушила 7 гоблена./втози период има 5 год. майчинство в който гоблените бяха дълбоко забравени/. :( Сега бродирам два едновременно - на почивки. Това е най-доброто хоби за мен.:)

Zdaraveite!Na 41god.zam i rabotia kato tehni4eski sekretar.Goblenite sa moeto hobi.Izpolzivam vsiaka svobodna minyta za da poshia.Sega brodiram osnovno varhy 4erna panama.stavat mnogo krasivi.

Здравейте всички:D Mishone, явно с теб ме колежки и по съдба и по набори. И аз работя като кадрови войник, но в карловската бригада.Също като теб съм по майчинство с второто си дете. И мъжа ми е военен:D И аз иначе съм завършила за счетоводител, но работа си намерих в казармата. Много се зарадвах като видях че не съм единствената "кадровачка" която шие гоблени. И аз мисля наесен да започвам , а малкия ...на ясли:kissyou:

Здравеите,казвам се Пепи на 36 години сам от Варна.В момента съм в маичинство с второто си момченце,на 1год и 7 месеца е .Обичам много да шия гоблени и се възхищавам от всичко което творите.продължаваите все така,успех на всички...

Момичета, добре дошли в нашето голямо семейство на гобленарите!
э

Да се представя

Да ви се представя и аз:Казвам се Росица, на 32 години/още малко/ от Казанлък. Завършила съм УАСГ със специалност строителен инженер-проектант. За съжаление не работя точно по специалността , а съм човека офис във фирма за "сухо строителство". Шия от шести клас и бях много нервно дете. Мисля ,че благодарение на гоблените сега съм доста уравновесен и спокоен човек.
За съжаление, около мен хората не се интересуват от тази мания, затова се радвам, че ви открих.

Здравейте ! Казвам се Мариана, на 37г. и съм от Варна. Учих къде ли не, но в крайна сметка завърших ИМТ/Колеж по туризъм , а сега съм към края на ВИНС...ако не ми писне дотогава :D От около 14 години работя като крупие. Една колежка по казината ме запали по плетене на 1 кука и гоблени. Даже си носихме плетките на работа:D Тази зима съм/то вече е бях , защото свършва/ 3 месеца в отпуск и метнах здраво гоблените, но някъде през февруари открих форума и май повече се ровя в него, отколкото да шия. Много се радвам , че ви открих и сега съм в луда чуденка какво по-напред да започна :kissyou:

Айде и аз да се "опиша" - машинен инженер, специализация Роботика ТУ София, специализация компютърни системи - Тел а Вив Израел. Понастоящем си менажирам мойта си фирма - интернет програмиране, софтуерни разработки CMS, CRM,ERP....

Здравейте.Казвам се Мая.В момента уча магистратура в СУ. Вчера открих този форум , а днес реших да се представя. Гоблени шия от 5 години, но тъи като и уча имам много малко време за шиене.Досега съм ушила 5 гоблена, а два са в процес на шиене.

:hello: Мая!Никак не са малко 5 гоблена ,особено когато учиш.:clap: :clap: Аз като учих ,детето ми беше малко и почти не ми оставаше свободно време ,защото и работех и все си мислех, че завърша ли ще си шия колкото си искам, но.......Времето пак не ми стига:cry: :kissyou:

Здравейте.
Аз съм Мария. В момента съм в майчинство и си крада време за да шия гоблени. За тях майка ми ми запали и вече 6 години. Имам 4 ушите гоблена и още един куп картички и разни дребни нещица. Най-горда съм с бродерииките по първите хавлийки на бебка. В момента съм запънала на един Св. Георги:cry:
Преди работех в сферата на туризма, а сега работя при бебка:D

Здравейте, преди известно време открих този форум и оттогава съм пощуряла. Искам да изработя всичко, което е тук. Страшни са всички. Аз съм Меги от Шумен, шия гоблени от около петнадесетина години, а може и повече да са с известно прекъсване. Ще се радвам ако успеем да се срещнем с колежки по хоби в нашия град. Работя като счетоводител в производствена фирма. Скучна професия, но като я гарнираме с постоянно променящо се законодателство.... малко време ми остава за любимото ми занимание.:rainbow:

Да се представя и аз. Казвам се Марина, завършила съм строителен техникум със специалност строителен техник. :gipsy:След това вятъра ме отвя в Лесотехническият университет, където станах инж. по мебелно производство, а сега се специализирам в отглеждането на дъщеричката ми!:baby::D:D

Назад