Професионално представяне

Здравейте и от мен,:kissyou:
аз съм графичен дизайнер и хобито ми е като вашето да шия гоблени:idea:

Привет :idea:
Аз съм Гергана :lady: на 32 год. Завършила съм Стопанска Академия- Свищов специалност Маркетинг :) В момента работя като консултант продажби и асистент на управителя на фирмата :)

:hello: - Нещо и за мен:
Завърших дизайн на облеклото,но никога не съм работила нещо свързано с това. През последните 5 год. работя като технически секретар в една строителна фирма. :D

Завършила съм история. В момента съм домакиня и имам повечко време за гоблени.

Zdraveite ! Kazvam se Maria i sam na 30 godini :) Omajena sam ot 1 godina i 9 mesetza Jiveia v italia i rabotia na razepziata na 1 kamping Ina4e sam ot Plovdiv i mnogo mi lipsva S goblenie se zanimavam ot 16 godini, no pove4eto sam podarila :) Ot kakto otkrih foruma ne minava den bez da go posetia :)

Казвам се Светлана, операционна медицинска сестра съм. По гоблените ме запали майка ми преди около 20 години - бях още ученичка. Плета на една и две куки. Когато ръцете работят - ума почива...

:)

Здравейте! Реших накрая и аз да се представя. Казвам се Калина, все още на 30 години:gipsy: . Работя като ветеринарен техник вече 12 години (лекувам основно кучета и котки). А последните 5 години и уча в Лесотехническия университет, специалност Горско стопанство. :greeneye:

Едва вчера видях тази част от форума (а го открих преди 4-5 месеца)- казвам се Светлана и съм от Бургас.Машинен инженер и съм завършила в Габрово(видях, че има и други колеги от там) в далечната 1979 година.По гоблените се запалих доста,доста отдавна и до сега не мога да си обясня как.Бродирам може би от около 25 години с известни прекъсвания, но който е започнал веднаж не може да се спре. Сега отново ме е обхванала страстта.Надявам се в най-скоро време да ви покажа колекцията си - тази,която е при мен, защото като повечето от вас имам доста подарени.
Желая успехи на всички!:kissyou:

представяне

Да кажа и аз-Казвам се Албена завършила съм туризъм ,но в момента работя в часна фирма за внос на авточасти.
Обичам да бродирам действа ми успокояващо и ме зарежда с енергия.А за вас мили момичета от форума искам да ви кажа че много си ви обичм и се радвам че съм част от вашето семейство.
ac12787ec8628e6247e6618781db71d3.gif

Здравейте! Аз съм Христина от Варна на 35г. Завършила съм фармация и право,но работя по първата специалност.

Здравейте! И аз да се представя-казвам се Анета от София на 34 год.Завършила съм ТХВП специалност производство на захар и захарни изделия.Работя като технически секретар в една строителна фирма.

Здравейте,
казвам се Мери и съм на 23 години. Студентка съм специалност топлотехника. В момента подготвям дипломна работа. Живея в Пловдив.

Здравейте! :hello:
Казвам се Ваня, завършила съм "Финанси" в Свищов, но понастоящем съм секретар на община. На 31г. съм, имам две момченца - на по 11 и 4 годинки и страхотен съпруг, който се радва на всеки сътворен от мен гоблени. В момента е по-нетърпелив от мен да сложим рамка на "Тайната вечеря", а преди 2 години търпеливо обиколил целия Пловдив, за да го намери и ме изненада за именния ми ден! :-|
Отскоро съм във форума но се чувствам страхотно сред всички вас!:kissyou: Гоблените са моето лекарство срещу напрежението :greeneye:

здрасти и от мен .Казвам се Ирина от Бургас съм родом но съм омъжена и живея във Варна на 34 г. Завършила съмТУ спец. "Индустриален менижмънт" и втора спец. "Инжинерна Педагогика" но в момента работя като експедитор на метали (внасяме ги с кораб) ПО гоблените ме запали една приятелка още като бях студентка имам над 20 като съм подарила сигурно 8-10 . и само два продадени . но удоволствието не е в продажбата а в самото шиене и ми действат успокояващо и разтоварващо.

:hello: сега започвам 1 семестър в Университета по архитектура, строителство и геодезия,специалност строителство но сгради и съоръжения :oops:

a aз съм първи курс Финанси в ИУ-Варна :)
запалих се да шия когато бях на почивка в Хисар преди около 5 години и там една леличка ме научи :)

Назад