Честита 2007!
Пожелавам ви здрава, безгрижна и успешна Нова година! Много ушити гоблени и нови , красиви модели!
Малко ми е трудно. Още проучвам възможностите на този сайт и се ориентирам. Бродирам отскоро - около година и половина.През 1990 г , когато в България се внасяха първите "Верени" изплетох много и красиви пуловери. после преминах през другото зарибяване - плетиво на 1 кука. И изведнъж реших да се пробвам в това поприще. Първият гоблен, който избродирах е "Йерусалимската Богородица". Не се отказах, въпреки, че ми беше трудно. После направих едно букетче със слънчогледи, след него "Джина". Моделът беше публикуван в "Галерия бродерия". Поръчах си набор конци и панама от магазина и е готов. Сега бродирам "Грузинската Богородица". Като всяко ново увлечение ми се струва най- красива. До следващото начало. Много харесвам гоблените по картини на импресионистите и ги открих в един сайт
http://www.xs-collectibles.com/SearchResult.aspx?CategoryID=306 Тук получих помощ , за да се ориентирам в условията и начина за получаване на схемите. Надявам се и аз да мога да бъда полезна. Ще ми е приятно да мога да помагам.:loveglasses: