Професионално представяне

Здравейте, завършила съм рехабилитация и съм работила по професията дълго време , но по стечение на обстоятелствата сега съм регистратор в лекарски кабинет.

Здравейте, завършила съм рехабилитация и съм работила по професията дълго време , но по стечение на обстоятелствата сега съм регистратор в лекарски кабинет.

Аз пък съм завършила Кинезитерапия в гр. София и работя като рехабилитатор в стационарно отделение в гр. Пловдив вече 15 години.....:kissyou:

Здравейте, аз съм завършила "Социални дейности" и работя като социален работник в дом за стари хора

Аз сьм завьршила изчислителна техника в Русе.Мисля че най важното е нашето хоби което ни свьрзва,толкова различни хора с различни професии:idea:

Завършила съм Технически университет София със специалност Технология и организация на железопътния транспорт.В момента работя в Метрото като ръководител движение .

Опс айде кратко представяне и тук, завършил съм Синтез на фармацевтични препарати и съм доцент по Биотехнологии, а на въпроса какво преподавам ми е адски трудно да отговарям, защото преподавам по какво ли не, само по гобленарство още не съм започнал хахахахах. Повече инфо при нужда на лична.

Здравейте,по образование съм музикален педагог,специалност народно пеене.Съвместявам работата си като народна певица с работата си като мениджър във фирма производител на народни носии.

Здравейте! Ето една различна професия сред всички икономисти и инженери. Аз съм рентгенов лаборант. Надявам се да ме приемете във ващето "голямо семейство".:)

Назад