Професионално представяне

Всем здравия! Девочки,я новичок, живу в России, болгарского языка не знаю, но буду учить если примете)))
Мне 43 года,замужем, 3 детей - сын и 2 дочки,люблю вышивать , люблю свой сад, семью. Вышиваю с 8 лет, освоюсь у вас и работы свои покажу. Ещё не знаю,но разберусь. Сайт понравился очень.
Всех с Рождеством и Новым Годом!

Добро пожаловать.Перед нашего хобби барьеры языка не существует.Мы будем рады поделиться с нами, сделанные Вами.
http://www.picvalley.net/ My computer Разглеждане если скачивается -PHPBB code with thumbnail image скопировать код, который отображается ниже и вставьте его в ваше сообщение, как и этот пример-с декупажем
Счастливого Рождества и Нового года

:thumbup:Добро пожаловать!У меня много друзья из России/они хорошо научились понимать по болгарскому/и у нас очень весель!е и приятнь!е отношения!А у нашего форума не только весело и приятно,но и больше всего так красивооо!Желаю много друзей!:kissyou:

Здравейте,мили и сръчни гобленарки:)

Аз съм Катето от Бургас и шия гоблени от миналата година.Започнах с "Майчино щастие" после "Тигрицата" и тези дни завърших"Влюбените"
Ще продължавам да шия,защото ми доставя огромно удоволствие:)
По професия съм народна певица.
Имам прекрасно семейство:)
Радвам се,че съм част от голямото гобленарско семейство:)

Здравейте,мили и сръчни гобленарки:)

Аз съм Катето от Бургас и шия гоблени от миналата година.Започнах с "Майчино щастие" после "Тигрицата" и тези дни завърших"Влюбените"
Ще продължавам да шия,защото ми доставя огромно удоволствие:)
По професия съм народна певица.
Имам прекрасно семейство:)
Радвам се,че съм част от голямото гобленарско семейство:)

:hello:Кате!
Добре дошла! Радвам се ,че се включваш вече.

:rainbow::cookies::coffee:
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ!С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО УШИТИ ГОБЛЕНИ И ПО-МАЛКО В НЕТА :idea::D

Здравейте,
Казвам се Мария, обичам много да шия ,но за съжеление имам малко свободно време.
Работя като фризьор .

Добре дошла сред нас,Мария!Пожелавам ти много прекрасни дни сред нас и много нови приятели!:)

Здравейте момичета Казвам се Кина Тодорова и шия от 2 год Радвам се че попаднах на Вас и красотите които шиете

Назад