Има ли "луди глави" за "Въртележка 8"?

кафенце за Юра от мен....:kissyou:

Благодаря за кафенцето , Гале :kissyou:

Само че модела има правоъгълна рамка с конкурен бод която си личи ясно на схемата - нея защо не я бродирате ? Не че ми е проблем да си я направя де ...

Светле, цифрите съм ги избродирала, но понеже съм в обхват на цялата дължина не знам как да снимам :(

Благодаря за кафенцето , Гале :kissyou:

Само че модела има правоъгълна рамка с конкурен бод която си личи ясно на схемата - нея защо не я бродирате ? Не че ми е проблем да си я направя де ...

Юрка извинявай, наистина не съм видяла веднага отварям схемата да проверя :kissyou:

Момичета съжалявам издърпвам си модела от играта.Не съм направила добре подбора на конците и пренебрегнах на Юра предупреждението че има нещо объркано ...съжалявам участието ми остава: всичко което е по график да се шие от мен ми се изпраща само моя робин прекратява пътуването. Моля Диди да помисли кога може да ми го предаде очаквам на Галето покривката.

Аз се извинявам, но съм изгубила усещането за играта явно...забравих, че трябва да снимаме и показваме. :(
Светле, пуснала съм днес пакета, утре трябва да е в твоя Еконт.

Момичета съжалявам издърпвам си модела от играта.Не съм направила добре подбора на конците и пренебрегнах на Юра предупреждението че има нещо объркано ...съжалявам участието ми остава: всичко което е по график да се шие от мен ми се изпраща само моя робин прекратява пътуването. Моля Диди да помисли кога може да ми го предаде очаквам на Галето покривката.

Не се отказвай - вземи си модела и си огледай цветовете. при моя модел имаше проблем един цвят на роклята - вместо тъмно лила беше цикламено мисля. Едва ли ще има чак толкова много цветове за смяна....

Последно редактирано:
Аби, вземай робина на Хисаря. Ще го оправим и ще го пуснеш отново. Юра казва, че проблема не е голям.......

Назад