Има ли "луди глави" за "Въртележка 8"?

Момичета,извинявам се,но чашките не бяха по вкуса ми.:(
Ето това е робина,който ще се шие за мен .....последно е това :D обещавам.Малък и лесен. Избирайте кой каквото иска,което остане е за мен.
Линк за сваляне
http://dox.bg/files/dw?a=3030c41aca

Чашка с крем - Аби
Чашка с паднала черешка - Светлето
Чаша с чай - Юра
Чаша с черешка горе в ляво - Галя
Чаша с чиния - Катето

Последно редактирано:
Страшна си, Дидкееее! :)
Аз ще ушия чашката с чинийката - горе в средата :)

Диде(did_tag), много благодаря за пренабора :) Само половината го бях накълвала :)

Юра, аз гледах какво сте писали и тогава избирах. Явно си редактирала след мен. Няма значение какво ще шия, така че Диде, записвай ме с каквото остане!

Юра, аз гледах какво сте писали и тогава избирах. Явно си редактирала след мен. Няма значение какво ще шия, така че Диде, записвай ме с каквото остане!

писали сме по едно и също време - аз погледнах че няма пост и затова редактирах. Нека чашката с чинийката остане за теб - аз ще си остана с чая....той вече ми е записан.:loveglasses:

Светле, що не врътнеш скоро още една игричка :) Още 3-ма има желаещи :) Не за друго, ами сме свикнали да ни организираш :kissyou:

Нямаше ме доста тук и толкова пропуснах.:loveglasses:Успех ,момичета ! Ще се радвам с вас!:-|

Ей, направо съм се минала - при завъртане на 6 модел да се включа с рошавите пилци ....
Приятни забавляния ви пожелавам момичета :thumbup:

Диде, изпратено по Еконт - утре ще е при теб.

Момичета не съм разграфявала панамата. Много ви моля да започвате мотива си от центъра на панамата , понеже накрая ще преценям как ще изрязвам за ламиниране.Благодаря Ви :kissyou:

Гале, покривката е получена! Много ми харесва, май ще го започвам бързо :)

Назад