Има ли "луди глави" за "Въртележка 8"?

Специално за Гальона и благодарност на Юра че ме изчака ,утре изпращам и в добавка имам една молба ще пусна и паричка да метне от моста на влюбените и да каже "да се сбъдне желанието на Аби" :idea:Преглед на прикачен файл 178438 Преглед на прикачен файл 178439

супер е Аби :kissyou: Благодаря ти !

Кате, благодаря за кафенцето - супер е :kissyou:

Модела на Галя ме притеснява - щото докато се върна от странство и мине великден ще останат има няма три четири дни . Гале ще се постаря мила но .... ако трябва и на теб паричка да хвърля :D - дето се вика ако не гоблен то поне жест да има :D

Албека ако намеря италианец да ти доведа - да не харчим евра :D

Кате, благодаря за кафенцето - супер е :kissyou:

Модела на Галя ме притеснява - щото докато се върна от странство и мине великден ще останат има няма три четири дни . Гале ще се постаря мила но .... ако трябва и на теб паричка да хвърля :D - дето се вика ако не гоблен то поне жест да има :D

:kissyou: приятно странстване мила, за моята покривка не бери грижи...

Относно модела на Галя - има една недовършена чаша смятам да направя нея. Ако ми спори ще направя и единия ъглов мотив. Утре започвам да шия - до неделя каквото избоцкам, изцбоцкам - тогава ще давам отчет. Дано успея ...

Относно модела на Галя - има една недовършена чаша смятам да направя нея. Ако ми спори ще направя и единия ъглов мотив. Утре започвам да шия - до неделя каквото избоцкам, изцбоцкам - тогава ще давам отчет. Дано успея ...

Момичета,да не би да сте ми ушили всички чашки и да няма за Юра цяла, мисля че има достатъчно за всеки по чашка :confused:

Последно редактирано:
Момичета,да не би да сте ми ушили всички чашки и да няма за Юра цяла, мисля че има достатъчно за всеки по чашка :confused:

Има и цели но от много цоцкане и хойкане не ми спори боцкането. Та затова реших да ти довърша чашата - не знам от кого е останала . За малко време токова. И без това трудно наспорява на тая покривка ....

Благодаря ти Юра :kissyou:
Чудесна идея, записвам се за следващата въртележка :D

Назад