Има ли "луди глави" за "Въртележка 8"?

Аби, вземай робина на Хисаря. Ще го оправим и ще го пуснеш отново. Юра казва, че проблема не е голям.......

Аби аз съм на ред да шия, Дидтка ще ми го донесе и обищавам ти ще наваксам. Огромно желание имам да шия тези чадърчета..:(:kissyou:

И аз си искам мацката с чадъра, Аби, ако имаш нов подбор на цветовете - пусни новите конци на следващия. Или направо пусни нова панама с конци и после ще си допълниш каквото остане. Не се отказвай!

Дами, Абито да не се мае, аз ще го донеса робина до Силистра. Притиснете я, робина е страхотен. ♥♥♥

Юра, много благодаря! :kissyou:
Момичета, аз май късно забелязвам, но исках да си пишете никовете :( Аби ще я хвана изкъсо на някоя среща и ще си го бодне, но останах без личен автограф от Светла :(

Кате, не съм разбрала за ника - няма проблем ще го боцна...Имаш ли претенции за цвят ?

Никакви претенции нямам за цвят. На който както му хареса :)

За Светлето,не знаех дали влиза в моето кученце лапичката и пеперудката и ги боцнах и тях.Въпреки това не разбрах за другата лапичка кой трябва да я шие.Ако съм аз да я почвам и нея.

Аз днес успях да изпратя робина на Юра до Светла. По-точно би било да кажа, че Ирка го прати, щото аз съм се тръшнала у дома.

Назад