гоблени- manka

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на всички момичета писали в моята темичка :kissyou:
А сега да ви покажа част от малките цветенца,които уших как ги оформих.От няколко дена се каня,и все не остава време,направих ги като игленици-книжки-

и една мини възглавничка си направих, взе че стана-

Манка, игленичетата са супер!! :kissyou:Възглавничката също е много хубава!
Игленичетата са шити на машина, нали? А мънистата са си точно на мястото!:clap::clap:
Да не пропусна да те поздравя и за лодчиците! Страхотно са се получили!!

Сонче,накъде без мъниста,не може така,иначе ще ги забравя:kissyou:
Marieta_ да на машина ги минах,пробвах на ръка,но честно казано нямах нерви за това.Малко лекичко тук там шева се криви,но толкова са ми възможностите:D Не ми е голяма страстта към шевната машина явно.
Сега ще снимам и отвътре как изглеждат---

Много,много благодаря на всички,за милите думи:kissyou:
А сега да ви покажа с какво се занимавах преди да започна и
другия морски на Фервако:idea:
Ето го моя "готви" аз така му викам,голям сладур е,контура го посъкратих малко,сложих само,където ми хареса на мен.Цветовете също сама си ги подбрах,но стана голям свежар,поне така мисля аз :confused:

Последно редактирано:
Поздравления за готвача! :clap: Подбора е много сполучлив ,а е разбираемо защо е рак.Нали морето ти е под ръка!:D

Нали си от морето , твоят е специалист по морските специалитети :D

Готвача вече е в рамка,довечера ще ви го покажа,а ето какво уших за подарък:idea:

:D Манчице, ти нали не харесваше кръстчетата? А я какви хубави нещица си избродирала. :thumbup:

Манка ,
Кога поднесе вечерята , кога спретна и изгледа от ресторанта? :confused: Браво!:clap:

Със сигурност лодките са твои специалитет.Прекрасни са и панамката е супер.:clap::clap::kissyou:

Страхотни са и двете гобленчета .И лодките и готвача са прекрасни браво :clap::kissyou::kissyou:

Ето лодките в рамка и готвача-

И един св.Николай готов,само че съм забравила буквите да му сложа,но като минат празниците,ще ги ушия и тях.

Прекрасни са и готвача и св.Николай :clap:,но като гледам лодките ми се иска вече да съм там ,на морето :D като истински са :clap:

Назад