гоблени- manka

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Направо ми мухляса темичката:D За това лято,само един гоблен,
поне да ви го покажа,да се отсрамя малко -

Не мухъл,ами плесен ми хвана този път темичката,изложих се:D отдавна не бях шила,но пък сега ще се реванширам с малко коледни настроения:idea:
Добре че ги има тези празници,та да се взема малко в ръце,да започвам вече с първите,ето ги идваттттт
Тези ще стават картички,и ще пътуват из БГ,още не съм ги оформила,това ще
го правя утре:confused:

Продължение-

Имам и още едно,две,но като ги пратя на другарчето си от играта,тогава ще ги покажа и тях:idea:

Адашче,за съжаление не разполагам с много време,та ги оформих като миналата година,за следващата година,ще почна май от октомври да се приготвям:D
Само да покажа и коледните топки с мъниста,това е последно,приключвам с новогодишните.

Лети,половината неща бях ги ушила и направила,като бях болна.
А сега вижте за какво ставаше въпрос,вчера като писах,че ще пробвам нещо,което рускините му викат изонит,а ние не знам как му викаме:D Моите деца правеха такова нещо,като бяха по малки в училище в час по бит и техника,много е приятно за шиене,само дето докато надупча схемата ме заболя пръста:idea:

Лети,половината неща бях ги ушила и направила,като бях болна.
А сега вижте за какво ставаше въпрос,вчера като писах,че ще пробвам нещо,което рускините му викат изонит,а ние не знам как му викаме:D Моите деца правеха такова нещо,като бяха по малки в училище в час по бит и техника,много е приятно за шиене,само дето докато надупча схемата ме заболя пръста

Ден,два не съм надничала тук и съм пропуснала изонита:DНаистина много нежни картини се получават.Незная с какво дупчиш картона,с игла е по-трудничко,но зъболекарската сонда е идеална:idea:,липсва ти техника:D

.Незная с какво дупчиш картона,с игла е по-трудничко,но зъболекарската сонда е идеална:idea:,липсва ти техника:D

Дупча с едно нещо,ще го снимам по-късно,но ми е пак трудно.Ако имаш някоя излишна сонда,която си я пенсионирала,я приемам с удоволствие:kissyou:

Ето с това си бода за сега ръцете,вчера имах лепенка на пръста,явно съм натискала повечко,та цял ден ме боля.

И после като се набодах,сътворих това,цветовете на розата са по-тъмни,бързах сега като снимах/ на схемата пишеше че е роза,не ми прилича на мен много ,много,ама нищо/

Преди малко оформих картичката,утре ще пътува,и затова да ви я покажа топла,топла,
и още две три малкички:idea:

Не остана време,коледата идваааа,и предпоследните картички новички,току що оформени,да ви покажа.
Не ми е проблем шиенето,но това сглобяване,малко е пипкаво:confused:

Последно шия още две,три ,и спирам с коледата,дано пък до тогава
и някой рогоблен скочи в пощата ми,че да ги почваме и тях:idea:

Да не си мислете че съм свършила с коледните,амиии луд умора няма:D
Ето днес си поиграх с цветовете на това ботушче,чорапче,както
искате го наречете и крайния резултат е налице:idea:

Много е хубаво да има почивни дни,ето и резултата е налице.За оформянето още съм в размисъл,като го измисля ще ви го покажа:kissyou:

Аз си продължавам с пролетното настроение,ще посменя още малко цветовете на розичките,че да видим колко броя накрая ще ги направя:D ама много са хубавки.....

София,Видин,вие може да си имате сняг,ама ние тука все си нямаме:(
Айде ето ви още две розички и едни пеперудки,да поокрася малко розичките,утре и зоопарк може да измисля,то знае ли човек,какво ще му дойде на акъла:D
Юра,миличка,дойде кризата:confused: играта много ме задължава,и затова не се записах,а така хем пролетта ще дойде по-бързо при мен,хем и тук малко да разведря зимната
обстановка:kissyou:
Роси,аз уших жълта,но снимката не е качествена на предните стр.,само че я подарих,и затова утре ще ушия още една за теб,ще я снимам, този път да се вижда....

Последно редактирано:
Малко закъснях ето и жълтата розичка,че и пеперудки има даже към нея:idea:

Ето я и моята първа възглавница,много и се радвам.Остава да успея и да я сглобя накрая на седмицата:confused:

И след толкова цветенца,да сложа и малко птички при тях:idea:

Дидка,ето я сглобена,бързах да я снимам,и затова малко е поомачкана:D
но все пак е вече готова.Ето отпред и отзад как стана-

И ето ги готови моите лодчици,сега лека почивка,и ще почна още едни за другарче да им станат:idea:

за всеки случай си ги прикачвам и тук,че радикала в последно време прави номера-

Последно редактирано:
Назад