гоблени- manka

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Последно редактирано:
знам че това не е моята тема и предварително ти се извинявам че публикувам снимката тук,но ето и мойто творение.Само един съвет,направете първо едно голямо за да видите каква е техниката и после мъничко :idea:

Ето и малко продължение със мъниста,тези розички ги ших за една руска игра като нашата с подаръци,остава само рамка да избера и са готови.:idea:
Преглед на прикачен файл 117883

А тази мадонка,я уших миналата седмица,ето и нея
Преглед на прикачен файл 117885

Имам и други дребосъци,готови,но като ги изпратя ще ги сложа и тях:kissyou:

Последно редактирано:
Слагам си всичките неща,които успях да ушия до сега,ако някой после си познае нещо от тях,значи вече е станал негов притежател:kissyou:
Покрай тия игри,нищо не мога да хвана по-голямо....
Почвамееееее

мънистени малко-

Последно редактирано:
В тази тема пак много нови красоти са се появили..
Браво , :clap:Манка...За изпълнение, за творчество и идеи..

Отличен и за скоростното изпълнение...
А мънистата са приказни!
:kissyou:

Благодаря ви милички :kissyou:
Забравила съм две малки неща,да си сложа:idea:
Чак успях да ги сглобя и работят даже......

Лека,полека май взех да ги "мътя",почнах да ги сглобявам,но за днес толкова,първите две са с по-голям размер и са нещо като ученически:D

А тези са по-малки,те ще пътуват,ама си чакат великден търпеливо милите,дано оцелеят с тия бг.пощи

Ще има и още.........

Ето част от моите войничета,аз така си ги кръстих:idea:
Повечето скоро ще си имат нови собственици,дано пътуват лекичко:)

А между тях направих и тези сладурчета-

Последно редактирано:
С тези войници май приключвам,армията е пълна,има си баш командир(в ляво е) има и малки редници(най-отпред са),а тези дето са легнали,са в окопите още и не са се изправили:D не ми остана време да им направя стойки,но довечера ще ги изправя и тях.

Ето снимах и три отделно,да се види като размер как са-

Хайде последно да приключим великденските красоти с една кошничка,имам още няколко направени,но тази е най-сполучлива,ето я и нея-

Благодаря на всички за вниманието:kissyou:
Мимка,не съм пипала гоблен скоро,и взе да ми липсва,но съм решила докато не пробвам от всичко със мъниста да не спирам.
Ето например такова яйце повече няма да направя никога,не стига че го обърках,ами и не можах да го оправя после.... и така си стои ..

Преминах после на това-

Сега чета за "цепочки""браслети"и "шгутове" как се правят,и тях ще пробвам,абе луда работа с две думи:D

Ето сега новичкоооо,от вчера се опитвам да направя свястна снимка,и не става,и не става,такова ще го гледате и това си е.
Моето дръвче ще роди със сигурност нещо,плантацията ще продължи със сигурност,да се развива,много ми харесаха тия палмички,и ще си направя още:idea:

Последно редактирано:
Мимка,venipetgab,vanina5860,syzi -благодаря ви момичета за подкрепата:flowerlove:

Беше предназначено за гердан,но стана гривна :D

Последно редактирано:
Тази гривничка е направена за подарък на мен от Manka, и затова мисля че мястото и е тук. Мариянка много ти благодаря за приятната изненада :kissyou: Гривничката е много нежна и красива

:D чакайте сега и аз да се похваля
Дааа, вчера ходихме на плаж до моренцето и навръщане решихме да се отбием до Бургас да видим Мanka какво си прави
И вижте какво ми подари

Много ти благодаря Мариянче. Прекрасни са, а пръстенчето ми е точно. Ти за мен ли го прави? :kissyou:

Назад