гоблени- manka

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Еха, готвачът е супер!:clap: Ще има да вдига наздравици по празниците! А от лодките ми замирисва на море.:greeneye:

Страхотни са станали и двете гобленчета пък и рамките много им подхождат :clap::clap::clap:

Време е и аз нещичко да покажа,макар и дребничко....
Тази богородичка я бях шила преди години,а сега си я уших и за мен,утре заминава за рамка.

А тази серийка с пеперуди,си я бях харесала доста отдавна и сега ще
си направя поне три от тях,ето я и първата:confused:

Ето и пейзажа готов,изпран съвсем малко го поизгладих,след малко ще продължа,че бързах да ви го покажа:idea:

За тази година ми стига един голям гоблен ушит,сега отивам да си търся нещо дребничко за шиене:confused:

Благодаря на всички,посетили страничката ми:kissyou: Пейзажа вече е в рамка,но не съм го снимала още.Сега да се похвала с тези хубави кончета,толкова бързо станаха,като имам предвид големия пейзаж.А и са много приятни за шиене.

Гледам в доста теми вече има коледно настроение,та си рекох айде и аз малко да си освежа темичката.:idea:
Тези ще ги оформя като картички-

А тези игленици-

Последно редактирано:
Тази година не можах да устоя на тия прекрасни топки,които показвате във форума,и се амбицирах и аз да си направя,бързам да ви покажа първите две в готов вид,другите още не са сглобени.:idea:
Искам да изкажа голяма благодарност на Ирена от София:kissyou: за бързите поръчки с материали,които ми изпрати,хиляди благодарности за нея:kissyou:

И сърцата,половината без панделки,но нямам в момента,утре ще ги сложа и тях.

Другарчето ми си получи подаръка,затова вече да си сложа и коледното каре в темата.

Картичките също,нямах време за по-добро оформление-

И иглениците,и те са вече изпратени,да ги сложа и тях-

cvetomilka.1 ето така изглежда отвътре-

На всички посетили моята страничка хиляди:kissyou:

Хайде за последно за тази година,да покажа и тези-
две топки-чистак пресни

и няколко сърца,че утре ще пътуват-----

а това са им гръбчетата-

Хайде и аз да открия 2011 год. с нещо готово малкичко и свежо,че сега ме чака езин зимен пейзаж огроооомен,да видим до къде ще го докарам:confused:

Тази година си я бях запланувала за шиене на пейзажи,но нещо май не ми върви.Почнах един зимен,поших малко,замених го с друг пейзаж,даже почти уших една трета,обаче и него оставих.И ето че имам един готов,но не е пейзаж за съжаление,сега ще падне пак мислене за следващия:confused:

Ето и готовия гоблен,изкъпан и изгладен-

Айде да сложим и първата икона с мъниста вече в готовите :idea:

Здравейте момичета,време е да си съживя малко страничката:idea:
Ще започна със змията от нац.среща

Една дама на vervaco-

И последно едно иглениче,вече подарено на едно мило другарче:kissyou:

Назад