нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Вени някой в заявките търсеше схема за мартеница и това ме накара и аз да се поровя и с изненада установих , че за този типично наш празник няма схеми за гоблен -мартеница освен една и това ме провокира да се пробвам да направя нещо , ето още един вариант който мисля че е повече традиционен за Пижо и Пенда
и двете мартенички заедно и с това да приключа темата Баба Марта :D

Страхотни са. Браво на теб!:clap::clap::clap: Така си и помислих, че ти си ги правила.:kissyou:

Последно редактирано:
Жели , как си я подкарала ......от началото на годината не пропусна нито един празник , какво ли ще видим до края :D:clap::clap::clap:

Жели , как си я подкарала ......от началото на годината не пропусна нито един празник , какво ли ще видим до края :D:clap::clap::clap:

Роси това ми е и намерението , но май ще пропусна някои защото не откривам схеми -до сега не открих нищо например направено за нашият национален празник 3-ти март :confused:

това е смес на две разработки -Златно Руно и Милена Стил - и разбира се нещо и от мен при подбора на конците

Желче,като видях подковата ми стана слънчево,весело.Може би носи някакъв заряд.Поздравявам те за поредната красота!!!!

Тук видях страхотни неща!
Наистина малко са схемите и идеите във форума за първомартенски и осмомартенски гоблени!
Твоите са чудесни!
:clap:

опитахме и това чудо - пластмасова панама -наистина мартеничките станаха хубави но доста е уморително да се шие на нея
ето ги и тях :първата втората нещо като две в едно и третата ще е за мен

Последно редактирано:
Назад