нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Боже, какво изобилие!!! Жужи, кога успяваш, направо ти се чудя. Всички са много, много хубавки! :clap::clap::kissyou:Любопитна съм обаче да узная откъде си намери тези полезни великденски аксесоари - етажерката за яйца и поставчиците?:confused:

Боже, какво изобилие!!! Жужи, кога успяваш, направо ти се чудя. Всички са много, много хубавки! :clap::clap::kissyou:Любопитна съм обаче да узная откъде си намери тези полезни великденски аксесоари - етажерката за яйца и поставчиците?:confused:

Марианче поставчиците ми ги купи Росито а етажерката откри в магазините за левче сестра ми -тя има задачата да обикаля магазините а аз съм по шиенето :D

Божееее,колко много яйца-теб не те е хванала кризата с яйцата за Великден:D и като гледам вс са от щастливи кокошки,а най-щастливи ще са притежателите им,нали?!

първоначалните ми намерения за сълфетката бяха други но не прецених добре какви да са детайлите и затова това ще е окончателният вариан а догодина живот и здраве ще направим нещо по-добро и ето за какво мога да я ползвам -тя и без това е само за празника

Ами,какво да кажа...КОЙТО СИ ГО МОЖЕ,МОЖЕ СИ ГО!Чудна декорация за Велик ден!

Красавец! Кокошките да са спокойни, такъв напет петел си им приготвила :):D

Голям е сладур!:clap::clap::clap: И аз се канех да го шия, но май напоследък времето все не достига.

днес две вече много скъпи за мен приятелки Роси и Марианчето ме зарадваха с красотите които създават
това е от Росито -благодаря ти Роси вече си имам нещо манистено добре че се далеч че току виж си ме заразила и мен да шия маниста :D
хуляди благодарности за шала -а това от Марианчето и аз си мислех че съм плетачка но този шал май няма да мога да го разгадая как се плете виняги когато го сложа ще ми напомня за теб :kissyou:

Назад