нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Интересни са,но сигурно те болят пръстите от тази твърда панама.:(:idea::D

твърдоста на панамата въобще не е , проблем дори е предимство защото когато шиеш малки гобленчета ти се губят в ръчете а това че е твърда колкото и малко да е парчето се хваща добре проблема е че се правят двойно повече движения на ръката -отгоре , отдолу -болката е в рамото а не в пръстите но какво да се прави ще починем малко и ще мине :D

събрах в едно ушитото за мартенските празници-баба марта , 8-ми март и първа пролет
<table style="width:auto;"><tr><td><a

Последно редактирано:
Чудесно мартенско настроение има при теб! Дано помогнеш на пролетта по-бързо да дойде с тези весели и красиви мартеници и цветя. Браво!!!

Жуже,не мога да ги увелича и да ги разгледам по-добре,хем имам регистрация там.Моля те ,разреши достъпа,за им се полюбувам.

Жуже,не мога да ги увелича и да ги разгледам по-добре,хем имам регистрация там.Моля те ,разреши достъпа,за им се полюбувам.

Янче опитай тук https://picasaweb.google.com/lh/photo/pD6ic769sLiUpx27DHpyQQNuWS23pbiWlxgBvAj4P_E?feat=directlink
а другият албум е отворен за всеки и не знам защо имаш проблем

:clap::clap::clap:
Страхотни красоти! Не ми идват думи просто! Поздравления за вложения труд и усет! :clap::clap:

да се похваля с подаръка който получих днес

от моите приятелки от Асеновград -Диана и Марчела - много съм трогната от вниманието да сте живи и здрави още дълги години :kissyou:

толкова са много ,че не мога да преценя кое най- много ми харесва :clap::clap::clap:

Лелее, хванала те е вече Великденската еуфория. Много сладурски яйчица си измайсторила.:D:clap::clap::clap::kissyou:

Назад