нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Леле,каква е тази скорост?Със сигурност до края на месеца ще са готови и останалите.Много красиво е станало.:clap::clap::clap:

Разкошни са! Току що се ровех за подходящи гоблени за трифон зарезан. Ще те помоля ако може да ми пратиш схемите да си направя и аз за подарък!

Разкошни са! Току що се ровех за подходящи гоблени за трифон зарезан. Ще те помоля ако може да ми пратиш схемите да си направя и аз за подарък!

нямаш проблем но при оригиналните схеми ключа не е с номера и аз правих пренабори -кажи какво да ти пратя :kissyou:

Много ми харесват трифон зарезанските гобленчета.:clap::clap::clap:Ще може ли да ми ги изпратиш и на мен.Страхотна скорост на шиене,как успяваш незнам.

:greeneye:

за тези които харесват бутилките качих схемите тук
https://picasaweb.google.com/117662957863615961667/90560OrigMoiPrenabor#
-оригиналните заедно с моите пренабори аз на 100% не съм спазвала ключовете защото някои номера ги нямам в дмс и за един конец не си струва да купувам заменила съм ги с други марки но сходен цвят :kissyou:

с това " вино и сирене" мисля да приключа за тази година подготовката за Тр.Зарезан
да ви е вкусно :wine:

Достойно приключване , :clap:
Поздравления , страхотно настроение за празника ,и вино , валентинки ......., с нетърпение очаквам оформянето им.:kissyou:

Ееее Желка,:clap: много са хубави, а и това е любимата ми тематика. От мен наздраве и много настроение за празника.

Роси ето един вариант на украса -едно кътче "трифон зарезанско" - гоблените са по определен повод и според мен това е едно добро решение пък и аз почти нямам място на стените :D

Жели , прекрасно ти е кътчето , важното е на теб да ти създава настроение и да те зарежда с настроението на предстоящия празник :kissyou::kissyou::kissyou:

Назад