Феята е много сладка
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Днес започнах DREAMING FOR YOUПреглед на прикачен файл 127641Много исках да ушия BEE KEEPER Преглед на прикачен файл 127642,но точно тази схема не се отвори-скъсах се да се ядосвам,но уви!Снимки ще покажа утре ,защото още са много светли тонове и нищо не се вижда
Браво страхотен е и аз много го харесвам този ми е любим и като свърша този който шия на ХЕАД в момента ще започна този а и са приятни за шиене.Желая ти успех и нататък да показваш ще ми е интересно да знам и аз как вирви:kissyou:
Сега ще проверя и ще ти кажа:kissyou:На същия на който е и моя ХЕАД-Michele Sayetta- Dark Waters HAESF-9210 Заповядай :idea:
Ако искаш схемата на този ХЕАД просто кажи и ще ти я пратя незнам каква друга информация искаш:kissyou:Я уже весь интернет перерыла, в поисках хозяйки, но кроме картинки никакой информации.
и благодарение на TDK вече имам схемата. Аз шия само с кръстчета и се чудя на Лугана 25 каунта не е ли прекалено дребно? Аз съм шила на бг гобленова панама кръстчета и е убийствено, та сега на 25 каунт много му се чудя, а и не съм виждала на живо такава панама. Здравей от мен аз също шия ХЕАД чаена фея .Да ти кажа най удачно е Лагуна 25.Това четох от руските форуми а те са запалени на тема ХЕАД .Иаз замених крейника с В 5200 защото в моя има страшно много крейник и да ти кажа става страхотно .Така че започвай смело няма страшно само използвай 1 нишка от перленото ще стане по ефектно така ми казаха момичетата от форума .Успех дано съм ти помогнала и да показваш:thumbup::kissyou:Може ли някой да ми отговори - харесах си това драконче :и благодарение на TDK вече имам схемата. Аз шия само с кръстчета и се чудя на Лугана 25 каунта не е ли прекалено дребно? Аз съм шила на бг гобленова панама кръстчета и е убийствено, та сега на 25 каунт много му се чудя, а и не съм виждала на живо такава панама.
Иначе другия вариант е Аида 18, което ми се струва по-разумно. Моля по-опитните да си кажат мнението. И още - облаците се шият с Крайник, но мисля да го заменя с ДМЦ В5200, дали ще е удачно? Четох цялата тема и съм наясно с ефекта, ама това са облаци, а не криле на феи, та ето още една питанка. А питам, защото всичко ще поръчвам през Интернет и ме е страх да не сгафя нещо. Предварително благодаря на отзовалите се.:angel: