За любителите на HAED-Етапи

kak4e_73гоблена който си избрала е много красив с голямо удоволствие ще следя етапите му.

Днес започнах DREAMING FOR YOUПреглед на прикачен файл 127641Много исках да ушия BEE KEEPER Преглед на прикачен файл 127642,но точно тази схема не се отвори-скъсах се да се ядосвам,но уви!Снимки ще покажа утре ,защото още са много светли тонове и нищо не се вижда

Имам BEE KEEPER, но са в графичен вид и архивът е много голям!
Ако го искаш пиши ми на лични, за да ти го изпратя!

Аз стигнах до тук

Остават ми още 4 листа :PP
Безумие... Добре, че си починах малко по празниците. 10 дена не съм погледнала гоблен.

ЕТО И ОТ МЕН

:kissyou:ЗДРАВЕЙТЕ, ЕТО И ОТ МЕН ЕДНО МАЛКО ЕТАПЧЕ.НЯМАМ ВРЕМЕ МНОГО ЗА ГОБЛЕНИ / ПО КРАЙ ВНУЧКАТА /, НО БАВНО НАПРЕДВАМ:kissyou::kissyou: ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА СНИМКАТА

:kissyou:ЗДРАВЕЙТЕ, ЕТО И ОТ МЕН ЕДНО МАЛКО ЕТАПЧЕ.НЯМАМ ВРЕМЕ МНОГО ЗА ГОБЛЕНИ / ПО КРАЙ ВНУЧКАТА /, НО БАВНО НАПРЕДВАМ:kissyou::kissyou: ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА СНИМКАТА
Браво страхотен е и аз много го харесвам този ми е любим и като свърша този който шия на ХЕАД в момента ще започна този а и са приятни за шиене.Желая ти успех и нататък да показваш ще ми е интересно да знам и аз как вирви:kissyou:

Попаднах на тази красота от един руски форум и бързам да я споделя с вас.
:clap:

Момичета ,МОЛЯ помагайте! Набирам "кураж" за ХАЕД! :confused: Сдобих се с тази КРАСОТА ,но имам нужда от съвет, как е по -добре според вас да се шие 1:1 или кръстат бод? :baby:

ХАЕД се шие само 1:1!!! Иначе си губи красотата!
А за бода ти сама си преценяваш!
Който ти е по-лесен!

БЛАГОДАРЯ! Надявах се да е така , предпо4итам 1:1!:flowerlove::flowerlove:

Zlateva13
mnogo e krasiv tozi goblen i az odavna sam si go xaresala 6te nablodavam sas netarpenie :idea:
blagodaria na TDK i na vsi4ki za xobavite domi :kissyou:

DORIS,аз вече го започнах този гоблен.Ушила съм съвсем малко и затова не снимам.Като погледнах схемата ми се стори,че не е толкова сложен.Мисля,че големия брой цветове идват от пеперудките.Започвай го и ти,че и на мен ми трябва май кураж.Да се "надъхваме"взаимно.:idea:

Просто это первая моя попытка вышить Хаед. Начиталась много как положительных, так и отрицательных отзывов. Жалко будет потраченных сил и времени, если не получиться так, как хотелось бы. Схема у меня есть. Надеюсь, что правильная. Гобеленовым стежком тоже шью впервые. Если интересно, то вот мои работы http://yanusy.gallery.ru/

Може ли някой да ми отговори - харесах си това драконче : и благодарение на TDK вече имам схемата. Аз шия само с кръстчета и се чудя на Лугана 25 каунта не е ли прекалено дребно? Аз съм шила на бг гобленова панама кръстчета и е убийствено, та сега на 25 каунт много му се чудя, а и не съм виждала на живо такава панама. :confused: Иначе другия вариант е Аида 18, което ми се струва по-разумно. Моля по-опитните да си кажат мнението. И още - облаците се шият с Крайник, но мисля да го заменя с ДМЦ В5200, дали ще е удачно? Четох цялата тема и съм наясно с ефекта, ама това са облаци, а не криле на феи, та ето още една питанка. А питам, защото всичко ще поръчвам през Интернет и ме е страх да не сгафя нещо. Предварително благодаря на отзовалите се.:angel:

Може ли някой да ми отговори - харесах си това драконче : и благодарение на TDK вече имам схемата. Аз шия само с кръстчета и се чудя на Лугана 25 каунта не е ли прекалено дребно? Аз съм шила на бг гобленова панама кръстчета и е убийствено, та сега на 25 каунт много му се чудя, а и не съм виждала на живо такава панама. :confused: Иначе другия вариант е Аида 18, което ми се струва по-разумно. Моля по-опитните да си кажат мнението. И още - облаците се шият с Крайник, но мисля да го заменя с ДМЦ В5200, дали ще е удачно? Четох цялата тема и съм наясно с ефекта, ама това са облаци, а не криле на феи, та ето още една питанка. А питам, защото всичко ще поръчвам през Интернет и ме е страх да не сгафя нещо. Предварително благодаря на отзовалите се.:angel:
Здравей от мен аз също шия ХЕАД чаена фея .Да ти кажа най удачно е Лагуна 25.Това четох от руските форуми а те са запалени на тема ХЕАД .Иаз замених крейника с В 5200 защото в моя има страшно много крейник и да ти кажа става страхотно .Така че започвай смело няма страшно само използвай 1 нишка от перленото ще стане по ефектно така ми казаха момичетата от форума .Успех дано съм ти помогнала и да показваш:thumbup::kissyou:

Назад