Поздравявам те за страхотния избор:clap:Убедена съм че ще стане много красив,а и ти се справяш много,много добре:kissyou:Ето до къде съм стигнала с моя гоблен :idea: става бавно, но мн. му се радвам :greeneye:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Поздравявам те за страхотния избор:clap:Убедена съм че ще стане много красив,а и ти се справяш много,много добре:kissyou:Ето до къде съм стигнала с моя гоблен :idea: става бавно, но мн. му се радвам :greeneye:
Ето една картинка от мен.Малко над 50 цвята,на Линда Рейвънскрофт,на гобленова панама-голяма грешка-поне за мен,Аида 16 ми се вижда най-добър избор.
Гобленът е наистина много хубав,не го оставяй:idea:И на мен ми се личаха листите,но като започнах да минавам с конеца в другия лист този проблем отпадна:kissyou:Здравейте на всички.Придърпва се малко,понеже го шия лист по лист,и всички листове сега си личат.И е 2-3 идеи по-тъмен отколкото ми се искаше.Пък и ми се щеше като се мъча толкова мн,да не е като въшка
.Мн ме е ядосал и съм го хвърлила в шкафа.Много ви благодаря на всички за милите думи:blueflow:
Но днес му сложих последният бод и виси готов и изпран на въжето!
И то благодарение на милите приятели от тук!:kissyou:
Утре ще бъде изгладен и показан!