За любителите на HAED-Етапи

:)

fogis и на мен много ми хареса :clap: Има ли крейник в конците? Аз бях харесала един чернобял, но имаше крейник и се отказах....:confused:

cherrylady в гоблена няма крейник.За сега гоблена върви леко но се оказа че в Ямбол няма дмс 415 и голямо броене пада.Замислям се да си поръчам по интернет.Като понапредна ще показвам.

Действително имаше проблем с 415, защото аз и в София не можех да го открия дълго време, и ми казаха че нямали доставка на този цвят. Не знам от къде си, но може би при теб зареждат по-рядко конци и още не е дошъл, но все пак си го има :idea:

Това е долният ляв ъгъл :gipsy: Снимката май не е достатъчно добра, но е с телефон. по - нататък ще снимам с фотоапарат и пак ще ви покажа ;)

:greeneye: Благодаря за подкрепата и искам пак специално да благодаря на kara52, която ми помогна да реша как да го шия и ми намери панама :kissyou: Искрени благодарности :kissyou::kissyou::kissyou:

:clap:Доста трудничък се оказва този гоблен, но съм сигурна, че ти ще се справиш. Силуета на картинката започва да се очертава:clap::clap:, ще наблюдавам с интерес процесите ти. А аз нищо особенно не съм свършила, нали затова сме тук, за да си помагаме и подкрепяме, като едно голямо семейство в което понякога се появяват бариери, но с общи усилия се преодоляват. Дерзай момиче и успех.:kissyou::kissyou:

Лелееее ама ти нещо по-трудничко не можа ли да си избереш :confused: .Ами освен да те поздравя с добре дошла в клуба на мазохистките :D .От това което си показала се вижда че наистина гоблена е труден,но пък ти се справяш чудесно :clap: .Май ми се стори че с кръстат бод го шиеш нали?Така ще ти е още по-трудно (в смисъл по-бавно става),но пък карайният ефект си заслужава.Стават много по красиви.Е тъй де като ще е гарга да е рошава :D .Браво,смело напред,ние сме с теб.

:idea:

Да, с кръстат бод го шия :) За първи път шия с такъв бод, но ми се струва, че е по - лесно от 1:1. Правя сравнение с един дизайнерки гоблен, който бях шила - 60 цвята 1:1. Доста се бях изнервила:PP А сега панамата е по - едра, личи къде не е запълнено и засега ми е доста приятно :greeneye:

Поздравления за куража да се захванеш с такъв труден гоблен, ще следя с интерес етапите ти! :clap::clap:

напред и все напред :)

Ето до къде съм стигнала с моя гоблен :idea: става бавно, но мн. му се радвам :greeneye:

Ели, разгледах снимките, но ми се стори че не видях етапче от твоите балеринки, до къде стигна с тях?!:kissyou:

Въпрос

Здравейте мили момичета понеже и аз ставам една от Мазохистките искам да попитам намерих панама 25 каунт но Лагуна неразграфена дали става за тези гоблени или по добре да си взема обикновенна българска разграфена .Защото из руските форуми видях че шият някой момичета на Лагуна мерси предварително:kissyou: :uhhhh: :confused: дайте съвет .Става въпрос за този модел

Последно редактирано:
Здравейте мили момичета понеже и аз ставам една от Мазохистките искам да попитам намерих панама 25 каунт но Лагуна неразграфена дали става за тези гоблени или по добре да си взема обикновенна българска разграфена .Защото из руските форуми видях че шият някой момичета на Лагуна мерси предварително:kissyou: :uhhhh: :confused: дайте съвет
Миличка точно такава трябва да е панамата :idea: ший смело и да показваш :kissyou:

Здравейте мили момичета понеже и аз ставам една от Мазохистките искам да попитам намерих панама 25 каунт но Лагуна неразграфена дали става за тези гоблени или по добре да си взема обикновенна българска разграфена .Защото из руските форуми видях че шият някой момичета на Лагуна мерси предварително:kissyou: :uhhhh: :confused: дайте съвет .Става въпрос за този модел

понеже моделът който си избрала има доста Крейник, а той е прозрачен, на разграфената панама ще се виждат чертите, 25 Лугана е добре

Назад