fogis и на мен много ми хареса :clap: Има ли крейник в конците? Аз бях харесала един чернобял, но имаше крейник и се отказах....
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Прекрасен модел си избрала!Ето до къде съм стигнала с моя гоблен :idea: става бавно, но мн. му се радвам :greeneye:
Миличка точно такава трябва да е панамата :idea: ший смело и да показваш :kissyou:Здравейте мили момичета понеже и аз ставам една от Мазохистките искам да попитам намерих панама 25 каунт но Лагуна неразграфена дали става за тези гоблени или по добре да си взема обикновенна българска разграфена .Защото из руските форуми видях че шият някой момичета на Лагуна мерси предварително:kissyou: :uhhhh:дайте съвет
Здравейте мили момичета понеже и аз ставам една от Мазохистките искам да попитам намерих панама 25 каунт но Лагуна неразграфена дали става за тези гоблени или по добре да си взема обикновенна българска разграфена .Защото из руските форуми видях че шият някой момичета на Лагуна мерси предварително:kissyou: :uhhhh:дайте съвет .Става въпрос за този модел