Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата

Мога да подтвърдя, че днес аз бях най-щастливата на срещата, много приятно ме изненадаха момичетата, толкова ме трогнаха, че бях на косъм да се разплача.
Благодаря ви милички :kissyou::kissyou::kissyou:

ЛЕЛЕ КОЛКО МИ СЕ ИДВА НА НЯКОЯ ВАША СРЕЩА АМА НАЛИ СЪМ СИ СРАМЕЖЛИВА А И ИМАМ САМО 2 УШИТИ ГОБЛЕНА И НЯКАК СИ НЕ СИ СЕ ПРЕТСТАВЯМ ПРИ МАЙСТОРКИ КАТО ВАС,НО ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ МНОГО ВИ СЕ РАДВАМ НА ВСИЧКИ :kissyou::kissyou::kissyou::clap::clap:

ЛЕЛЕ КОЛКО МИ СЕ ИДВА НА НЯКОЯ ВАША СРЕЩА АМА НАЛИ СЪМ СИ СРАМЕЖЛИВА А И ИМАМ САМО 2 УШИТИ ГОБЛЕНА И НЯКАК СИ НЕ СИ СЕ ПРЕТСТАВЯМ ПРИ МАЙСТОРКИ КАТО ВАС,НО ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ МНОГО ВИ СЕ РАДВАМ НА ВСИЧКИ :kissyou::kissyou::kissyou::clap::clap:

Ела да се запознаем, няма значение колко гоблени имаш, Кокошарника приема нови членове

Еее, споко, ние не ядем хора :idea: Всеки, който идва с добри намерения е добре дошъл, независимо от възрастта и опита му :idea:

Мили момичета незнам,но не мога да се впиша някак си във вашата компания,незнам защо,но съм идвала един път на срещата в кафе ''Ам бъл'' ли беше вече не помня.Вие сте страхотни,но поради моята възраст аз не мога да се впиша във вашата весела компания :(:(.

Това с възрастта не го разбрах :confused: Или си под 5 години или си над 70 защото от останалите възрасти имаме присъствие, независимо гобленари или придружители :D

Исках да кажа,че аз съм твърде млада за вашата компания смисъл такъв,че аз съм на 21,а вие сте доста по стари от мене!

Еее, сега ,достатъчно е че сина ми ми вика "фосил" ,нищо че съм само на "28 и 9" :D Не бях водила статистика кой на колко години е ,защото обикновенно ги гледам предимно в гоблените, които показват :gipsy: И да, имаме и стари и млади, омъжени и моми, работещи и неработещи, с големи и малки гоблени, с повече и с по-малко ушити неща, но не ни пука защото желанието и хобито ни е едно и също. :idea:
С две думи- ела още веднъж /мисля че на 10.03.2012 ще е следващата среща/ и ако все пак останеш разочарована, значи наистина сме минали тийнейнджърската възраст :D

Верче, съжалявам, че се чувстваш невписла се в групата :( Но ние за дискотеки , гаджета и купони не говорим . Обсъждаме гобленарската си страст, а за нея възрастова граница няма мила . На тема гоблени съм намерила общ език с 11 годишната си племенница и 82 годишната си съседка. Едната я уча, а от другата аз се уча.Щастлива съм, че открих момичетата от София и с огромно удоволствие пътувам от Самоков всеки път когато мога, за да "поначесам" гобленарската си болест! :kissyou:

Люси, :party::party::party: хайде кацай, че ни липсваш отдавна! на 10.03. ще се почерпим по случай НАШИЯ празник, така че точно навреме идваш!:wine:

Последно редактирано:
Верче, ако сме ти неприятни, или с неподходяща възраст, хм..... какъв е проблема? Всеки си избира приятелите.

Съвременната психологическа наука определя възрастовата граница за старост от 75г. нагоре. Най-малкото е нелюбезно и невъзпитано да наричаш "стари" всички хора, които са по-възрастни от теб.

Много съжалявам,че съм ви обидила всички ви не съм искала наистина.Още един път съжалявам. Дано се приемат извиненията ми някой ден,но ако не няма проблем разбирам ви! Пак ще повторя,не че сте ми неприятни напротив много сте ми приятни!

Май по добре да спреш да пишеш коментари по този въпрос .Не мислиш ли ?Аз не съм от групата на момичетата,ама ти волю или неволю продължаваш да ги обиждаш.Просто спри по добре е.

извинете може ли да повторите къде и кога ще е срещата Ви. и може ли новаци като нас в форума да дойдат

На 10.08. 2012 г - от 14 часа ще е срещата, само заведението не сме го уточнили още... Разбира се, че могат да дойдат и стари и млади - това е целта, да се видим и да отпразнуваме 8 март!:party: Заведението ще е в центъра на София, до понеделник ще има официална информация. Моля да си освободите съботния следобед, и който иска, да заповяда!:kissyou:

Задължително ще ни разпознаете всички сме заразени с бацила на гобленарството и да не ни е уруки ама всички и сме хубави, и сме приказливи!:D:kissyou:

Назад