Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Вече сме готови за срещата:kissyou: Днес запазихме места в заведението, дано не се окажат малко :confused: Чакам с нетърпение да се видим :wine:

Ако сме много - ще вдигнем Анщайн:D И аз днес бях там, за първи път - да не се стреснете, че има една много реална кукла на входа!

Момичета, идвайте спокойно, кой с когото иска :gipsy: Има 15 места запазени, но заведението е голямо, все ще ни съберат и да сме повече :kissyou:

Здравейте момичета днес си изкарахме страхотно събрахме се доста голяма компания даже един от амините ни дойде на гости .А всички фотографки си бяха забравили апаратите вкючително и аз но снимахме с телефон:D:idea::greeneye: .Ето малко снимков материал да се отчетем http://goblenitesofia.multiply.com/photos/album/65/Photo_Album_2012-01-14

Здравейте момичета днес си изкарахме страхотно събрахме се доста голяма компания даже един от амините ни дойде на гости .А всички фотографки си бяха забравили апаратите вкючително и аз но снимахме с телефон:D:idea: .Ето малко снимков материал да се отчетем http://goblenitesofia.multiply.com/photos/album/65/Photo_Album_2012-01-14

А, значи се реши Динко да ви изненада!:idea: Добре сте си вие, софиянки, пак се уредихте,имате си админ. И бургазлийки си имат админ. А ние останалите?:confused: Не остава нищо друго освен админите да почнат да обикалят из страната.:D

Шебече, а как да разгледам снимките. Я пусни един по действащ линк.

Чудесна среща стана.:idea:
Повече от месец не се бяхме виждали и явно сме се затъжили за живия гобленарски контакт!:D

Виждат се снимките :) Мултиплито често дава, че е "в ремонт" :D

А за липсата на снимки съм виновна основно аз. Много се извинявам :(

От 22 кокошки и един петел - никой не взел апарат! :uhhhh: Ама страхотно си изкарахме, много приятно беше!:kissyou: А и заведението си го бива, дано не сме крякали много...

Последно редактирано:
Чудесна среща:clap: Имаше и нови лица, което истински ме радва :clap: Цял месец не се бяхме виждали, затъжили се бяхме една за друга :D

Може и да нямаме гоблени ,но масата ни е пълна :DТолкова нови идей и материали ,благодарение на Иренка ,че следващият път трябва да се отчетем достойно! :idea:

Може и да нямаме гоблени ,но масата ни е пълна :DТолкова нови идей и материали ,благодарение на Иренка ,че следващият път трябва да се отчетем достойно! :idea:

Кой само казва, че няма - Ти, Боби, като най-малко боравеща с компютър, винаги носиш по 3 гоблена поне! А ние "бродираме" по скайпа, и .....срам!:(

Страхотни сте, момичета! Иренка, яйцата са станали невероятно красиви!!! :kissyou:

Яйцата в действителност са още по-красиви, но за съжаление крейника и рефлектата не излизат добре на снимка. Така хубаво блестяха, майсторка е Иренка :clap:

Софийската група - във фейсбук се усеща огромен глад от събирания с цел усвояване на квилинг, фимо и прочие ръчен труд ... хората пътуват до Пловдив всяка седмица в това отвратително време, за да посещават курсовете ни!!! Я помислете няма ли възможност да правите някъде подобни курсове?

Аз нещо не разбрах за какво става въпрос!

Може ли по-детайло пояснение?

Софийската група - във фейсбук се усеща огромен глад от събирания с цел усвояване на квилинг, фимо и прочие ръчен труд ... хората пътуват до Пловдив всяка седмица в това отвратително време, за да посещават курсовете ни!!! Я помислете няма ли възможност да правите някъде подобни курсове?

Аз нещо не разбрах за какво става въпрос!

Може ли по-детайло пояснение?

С Веси направихме магазин за ръчно правени неща. Всяка Събота организираме различни курсове - фимо, квилинг, декупаж и прочие. Миналата седмица една госпожа дойде от София, специално за един от курсовете. Непрекъснато ни питат хора от цялата страна няма ли да правим курсове и в техните градове - колкото и да искаме ни е невъзможно, защото всеки курс се води от различен човек - да не говорим колко ще е цената на курса ... Най-странно е, че най-голям интерес има за София, Варна и Бургас - големи градове с много хора, занимаващи се с това - и никой не прави курсове никъде ... Това беше причината да ви пиша - все някой има една приземна стаичка, където може да се съберат 5-6 човека, които имат желание да се научат ...

Назад