Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Срещата в събота беше прекрасна! Радвам, се че най-накрая успях да се запозная с голяма част от софиянки.:kissyou::kissyou:

Хубава идея!

Лично аз мислех да започна да се занимавам с фимо, но просто така... любителски. Едва ли ще се специализирам до толкова, че чак да водя и курсове.....
Ако някой се навие да прави такива курсове, особено по фимо бих се записала.

С Веси направихме магазин за ръчно правени неща. Всяка Събота организираме различни курсове - фимо, квилинг, декупаж и прочие. Миналата седмица една госпожа дойде от София, специално за един от курсовете. Непрекъснато ни питат хора от цялата страна няма ли да правим курсове и в техните градове - колкото и да искаме ни е невъзможно, защото всеки курс се води от различен човек - да не говорим колко ще е цената на курса ... Най-странно е, че най-голям интерес има за София, Варна и Бургас - големи градове с много хора, занимаващи се с това - и никой не прави курсове никъде ... Това беше причината да ви пиша - все някой има една приземна стаичка, където може да се съберат 5-6 човека, които имат желание да се научат ...

Деница, тук има вече доста хоби магазини, но всичко е комерсиално! На никой не му се занимава за правене на уроци или да седне да показва нещо.
А във Варна има страшно много такива магазини и центрове и правят много работилнички.
Аз съм ходила тук на работилничките на Елшите, и мисля и пак да ходя. Сега се глася и един курс по пачуърк да посещавам. Ако има такива и за ФИМО или квилинг също бих ходила, но няма ... Аз си имам някакви съмнения защо не става тук нещата, но е прекалено грубо да го обявявам публично :confused: За съжаление!

В такъв случай мога да кажа само - очаквайте ни скоро на гастрол из страната :D

Момичета, май студа си отива полека-лека :gipsy: Хайде да се видим в събота (25.02) в пицарията до Халите??? Че имаме и партита да уговаряме :D
Слагайте някой-друг лев в протмонето и хайде на пазар в събота, и след това в 14:00 в пицария Айнщайн да се видим, че тая зима направо ще се забравим!

Аз в събота и неделя имам обучение, но мисля да избягам и да дойда, като пазара ще го пропусна, та направо в заведението :kissyou:

да ми пазите едно местенце че съм на работа до 2 ама слет товааааааааааааа.............:

Такааа... Ето официално:

Събота - 25.02. - 14:00 в пицария Айнщайн - срещу страничния вход на Халите

Има 15 места запазени на мое име, дано не ни стигнат :D

Ще чакаме и закъснелите... :kissyou:

Много приятно беше, пак не ми се тръгваше.... :greeneye:
Да добавя и още една снимка - общ подарък за най-малкото бебе в кокошарника - на Ивето хубавицата, шили сме 6 феи - орисници, а Малвинка ши най-много, тя и сглоби на машина одеалцето!:kissyou:

Одеалцето е толкова хубаво, че и аз почвам да се замислям.... добре, че ЕГНто не ми позволява повече от МИСЛЕНЕ! Ама ти си млада - действай!

Назад