Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
:DСреща-парти-почерпка :D - 10.03.2012г. - 14:00 часа - пицария Айнщайн, срещу страничния вход на Халите​

:kissyou:Момичета познати и непознати, всички сте добре дошли. Заповядайте да се почерпим и повеселим за женския празник. Няма да има томболи, подаръци, куверти или някакви задължения. Само да се веселим и почерпим! :kissyou:

Има запазени 20 места, пак на мое име, нищо че не успявам за срещите :D

За къде без мен :D Всички могат да присъстват, както е писала и Duky, няма значение нови или стари гобленарки, ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ! :kissyou::upbeer:

поздравления за срещата,много сте сладки.видях един гоблен със зебри.много ми хареса.дайте малко инфо за него.готова комплектовка ли е или от нета?

Момичета и момчета, знаете ли в София някъде по магазините да има рамки за шиене /не гергеф/? Търся нещо от типа на това, което доставя Марина. Благодаря предварително!

Вчера видях в ДМЦ магазина на ул. "Стефан Стамболов"8 - имат дървени, поне 3 вида са, но не ги разглеждах подробно. Ако си в София, мини от там и ги виж.:flowerlove:

:idea:Хайде на среща :gipsy:
В събота - 31.03.2012г. - пицария Айнщайн - Пиротска 5 - до паркинга на Халите - 14:00

Ееееее най-накрая ..няма да казвам със сигурност че като обещая и все нещо ства!!! Точно днес с Естефче бъбрихме на тая тем :D кога ще има среща.

Много съжалявам, че няма да дойда. Точно на 31-ви съм на обучение ...
Да покажете после снимки.

Аз ще се класирам - там съм!:flowerlove: Нямам за показване гоблен, ама няма да ме изгоните ....

Аз вече си мислех, че няма да сме много хора....Тоя път май ще сме камерен състав :)

Назад