Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Nelia
  • Начална дата Начална дата
"Смехът е усмивка,която бълбука наоколо..."

Харесах тези готини делфинчета на Дим е ето уших си ги вече.

Най-после да покажа нещо ново завършено в страничката си.
Представям ви "Спокоен здрач" завършен и готов за рамка.:)
Поредния Дим,който уших и много ми харесва.

Рискувам да ви досадя пак с този гоблен,но все пак да го покажа и рамкиран.Вчера падна голяяяямото разместване по стените,пробиване на нови дупки :D и така се оформи нов кът с Бистрото,Цветния пазар и Спокойствието на здрача. Половинката ми каза,че трябва да се предвиди още място до тях защото ще има и следващ...може би.

За да не прескоча съвсем есента... ето ме с малък отчет на ушитото от мен...
В края на лятото се занимавах с тази покривка на Вервако /готова комплектовка/ ,мислех си,че бързичко ще я ушия но само на пръв поглед изглеждаше с малко бродиране.Все пак не сепредадох и я уших. /кофти снимки/

А това гобленче уших по желание на приятели и сега ще го рамкирам и подаря.

Малък отчет в края на годината - оформените картички
и вече изпратени.[url=http://picbg.net

И този гоблен е вече рамкиран и подарен:

И тези дни за едно бебе уших това на една хавлийка.

Последно редактирано:
Nelia, и двата пейзажа за чудесни. Поздравявам те за тях!
С бод кръст ли са шити или с гобленов?

Колко много много красота виждам тук!Покривката на Вервако е разкошна и много нежна,не съм го виждала този модел до сега,а пък са ми слабост покривките:clap::clap::clap: И морските пейзажи са супер красиви:clap::clap:

Радвам се ви харесват!С кръстчета се шият.Грабнаха ме цветовете в тях и тази Италия,по която си мечтая /дано тази година ми се осъществи желанието да я посетя:loveglasses:/
Схемите са от нета,доста нечетливи,но се справих.Мога да ги споделя,който желае.

Прекрасни пейзажчета с лодки, много ги харесвам. И аз съм си харесала доста, но досега нямам нито едно ушито. Така че ще се радвам на твоите.
А големи ли са като размер и на кой каунт панама ги ши?
:clap::clap::clap: наистина са много красиви!!!!!!!!!!!

Не мога да се въздържа да не похваля лодчиците , няколко пъти днес се връщах на тях да ги гледам , много са цветни , колоритни , грабват ти погледа . Поздравления , прекрасни :kissyou:

Назад