Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Nelia
  • Начална дата Начална дата
:blueflow:Благодаря на всички!
Днес ще ви покажа последното ми творение...
И въпреки,че е зима и вали сняг аз си създадох цветно ухание на лавандула/след като завиждах на момичетата,които си шиха лавандулки :D особено Надето- цяло поле../.
Моята е готова комплектовка и е ароматизирана:idea:
Надявам се,докрая на годината ,че ще мога да ушия още три,които съм си купила -момина сълза,ванилия и Chevrefeuille.

След лавандулките са готови и другите две!Утре ще довърша и момината сълза и ще покажа и нея...
Моята Коледа е цветна и ароматна...:D

Ще видим как ще ги оформя- дали всяко в рамка и ли нещо общо...:lookup:

Последно редактирано от модератор:
Да измъкна страничката си и аз от забвението:idea:... и да покажа първият готов гоблен за тази година -поредният Хейгъл, Тоскана!

Е най-после готов е Цветният Париж -завършен,изпран и готов за рамкиране!

"Бистрото" няма да е само вече!А аз ще си отдъхна от цветята и отивам да шия кончетата на Дим ...отново...:idea:

Току що взех от ателието готовия гоблен! Обещах,че ще ги покажа и двата -Бистрото и Цветния Париж един до друг на стената затова ги снимах .....

h
ttp://i055.radikal.ru/1004/cf/4597f7633be8t.jpg

Благодаря на всички надникнали в моята страничка!

Тази "Трудолюбива пчеличка" уших за скъп за мен човек,който е трудолюбив като пчела и отглежда пчели.... ще я рамкирам и подаря по хубав повод...

Ето я Пчеличката в рамка!

Ушитата отдавна Тоскана също е вече в рамка!

Показвам и една поздравителна картичка ушита току що...

:idea:Да събудя страничката си с едно малко гобленче на Дим.../ Подарък от Коледната игра/.
Току що го свърших - изпрано и изгладено ви го предтавям!

Още едно ново попълнение към моите гоблени,почивайки си от конете на Дим -:(там ми липсват конци и докато ги намеря уших това пейзажче,което отдавна си бях харесала. Подхождащо на сезона с моренце ...

cvetomilka.1 гобленчето е това..

Ших го на Аида 16 по указания ключ с кръст и полукръст с конци ДМС.

Ето за теб тук качих схемата му.:kissyou:

Скачать файл Margot_4320.rar

Няма да ви покажа все още Кончетата на Дим завършени.Кръшнах от финала им заради тия сладки полярни мечета:idea: и си ги уших ей така.

Благодаря ви! Те имат и другарчета ,които също ми харесаха тези мъничета-гризлита.

:idea: И ще забегна някой ден от труден гоблен да ушия и тях!

За първи път шия на черна панама!:idea:
Отдавна бях си купила такава и решила,че харесам ли си някой модел за черна панама ще го ушия.
Е, харесах си тези две моделчета на maia Ornamental Agapantus и Ornamental Anemons...и уших ги.

/А кончетата още чакат в реката :D/

Няма лъжа ,изненадах себе си даже...свърших кончетата най-накрая.:idea:Прясно изкъпани в реката ви ги показвам.

Последно редактирано:
:flowerlove: Благодаря на всички за хубавите думи.Кончетата ще рамкирам и ще подаря на брат ми и снаха ми / тя си ги избра/ да красят дома им.
А сега ще ви покажа как рамкирах две от гобленчетата с ароматизирани конци ушити преди месеци. Също вече са подарени на едно мило момиче.

Почти месец нищо не съм показвала...:idea:
Та ето рамкирани вече Кончетата . Отиват за подарък.

И все пак малко за Коледа да се подготвя е време - тези мотивчета ще оформя като картички...

Последно редактирано:
Нова година - ново начало... Година на заека,но аз си уших тези симпатични мечета ,за да имат другарчета белите,които ших през лятото...:idea:

Белите ших на панама със сини сърчица,а кафявите на панама с пеперуди [:]

И няколко от новогодишните картички и дребосъчки за празниците,които отминаха...

Пожелавам си през Новата година да ушия много нови гобленчета!

Назад