Благодаря ви ,момичета!barbie,за четири от картичките използвах останала тонирана панама!
А сега имам удоволствието да се похваля с току що завършеното,изпраничко и изгладено гобленче- "Бистро"!Каня всички ,които посетят страничката ми на или :wine:!:yes:
Новото мое творение е готово.... Гърция
по Франц Хейгъл!:loveglasses:
Да си призная,че има допусната грешка, но така си го уших... дано не личи много....
Макар,че съм ви го показвала ушито " Бистрото",:idea:няма как да не ви го покажа отново вече облечен в рамка! Току що го взех от ателието,веднага снимам и ето....:-| харесва ми ,надявам се и на всички,които надникнат в страничката ми!
:blueflow:Благодаря на всички отбили се в моята страничка!
Да покажа...:idea:
Тъй като късно се записах за нац.среща:idea:,нямах време,но все пак едно малко гобленче на морска тема подготвих!Утре ще го занеса да го облекат в рамка.
Това гобленче отдавна беше в плановете ми...:idea:
Е, вече е част от готовите ми творби! Имаше хубав повод да го ушия бързо и подаря на любим човек!:-|
А през изминалата седмица се занимавах с ето това Водно конче- символ на безсмъртието и на волния дух!! Естествено на Дименшънс -готова комплектовка.На пластмасова панама...Ето как се получи..показвам картинката и оформянето.