Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Nelia
  • Начална дата Начална дата
:lady: Да си сложа и аз маргаритка та от играта при моите гоблени...

:lady: Показвам го- вече напълно е готово корабчето!Доволна съм от резултата...:idea:

:-| Сега да ви покажа и новото попълнение в творбите ми - къщичката /като от приказките/!

:) Корабът след 10 дни престой в ателието за рамкиране днес вече го взех!Избрания първо профил от мен,беше свършил та избирах нов и така-това е резултата!:greeneye:

:) Орхидеята в рамка! И розичката е готова само с паспартуто!Ще й поръчам рамка и на нея....:D

Засега без рамка.;) И други момичета знам,че шиха тази пеперуда...

:D Да, серията продължава...

Последно редактирано:
:idea: :D Ами това е следващото,малко но мисля че е красиво....

Последно редактирано:
Благодаря на Ния,че ми даде възможността да ушия и аз " нейното" огнено лято от Играта.:kissyou:
То вече е част и от моята колекция...И много ми харесва...:lady:

Последно редактирано:
:loveglasses: Ето ги,готови са и кончетата! И те ще искат рамка...

Последно редактирано:
:) Следващият гоблен от серията с паспарту - Теменужката е готов !Поставен в рамка и хоп при другарчетата...на стената:D

Последно редактирано:
:loveglasses: Благодаря ви за хубавите отзиви! И графиката е готова,ще бъде другарче на Анджи!

Последно редактирано:
Много ме трогвате с тези похвали!:kissyou: Новата придобивка към поставените в рамка гоблени е "Лято" ушито през лятото:) И то си има място вече определено на стената....:loveglasses:

Последно редактирано:
И показвам новото гобленче в паспарту-прозорец със спомен за лятото и морето... Поръчах му и рамчица. И даже реших на кого ще го подаря!!!:)

Последно редактирано:
:loveglasses: Прозорецът в рамка-готов за подарък!

Последно редактирано:
:loveglasses: И още за подарък на приятели уших това с фотопаспарту гобленче! И една вятърна мелница си уших!

Последно редактирано:
Назад