ЯНУАРИ - сръчнотийки 2012

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
Здравейте, сръчни момичета! Отчитам се с един ден закъснение. Вместо възглавнички направих една кутийка за бонбони, но поради липса на такива я напълних с лакове! Надявам се да ви харесат моите дребосъци. Ето ги и тях:

Успех на всички!

Всички сръчнотийки са чудесни:clap: С малко закъснение да покажа и първата част от играта за този месец:kissyou:

Не съм се записала,но да покажа какво направих за една приятелка.

Момичета, страхотни неща сте сътворили! БРАВО!
boneli, много е красиво!
Мога ли да те помоля за моделчето!
Поздрави,
Марина:flowerlove:

Последно редактирано:
най-накрая и аз да успея да направя нещо и от "кеф", че успях да си открадна малко време за любимото хоби, чак го снимах от всички ъгли

Здравейте.Да се отчета и аз със моята първа дреболийка.
Преглед на прикачен файл 164276,Преглед на прикачен файл 164277,Преглед на прикачен файл 164278,Преглед на прикачен файл 164279
Тя е плод на новите ми открития: черната панама и графиките.
Съжалявам за ужаснити снимки, но по закона на Мърфи фотоапарата се скапа:(,а телефона не прави добри снимки.

И моето зигугу, отначало започнах друг вариант, но видях, че няма да успея с крайния срок и направих нещо малко.

С риск да се набутам не там, където ми е мястото, искам да споделя точно тук една идея .....защото страшно много ми харесва!Лично аз не бих поела смелост да направя това ,но ще бъде удоволствие за мен да го видя сътворено от някоя съфорумка.Ако сметнете, че се намесвам неуместно -моля да ме извините и модератора да махне поста ми!
Но смятам, че като идея това е страхотно!Поздравявам ви за всичките красоти ,които показвате в тази тема ,следя ви редовно.:clap:
http://zlataya.info/publ/n_uch/oformlenie/just_nan/19-1-0-194

:scared: амиии, аз да раздвижа малко тематаа.......
ще пусна едно етапче от моя бонбон

Отчет за април:

Напълнила съм ги с лавандула.

Последно редактирано:
Здравейте, сръчни момичета! Първо ще покажа зигугуто от предния месец:

А ето и моите пятиклинка и бонбон:

Надявам се да ви харесат.

аз пък ще се пробвам с лалето, да видим какво ще се получи :confused:
още не мога да си измисля мотива.
Много ми се щеше да направя и звезда, но преинсталирахме компа и сега не ми се търси ПМ да го инсталирам пак, за да начертая там контура на звездата http://www.fabyreilly.com/user_files/file/tutorials/Star%20Tutorial.pdf, но ако на някой му се занимава, моля после да го сподели тук при нас.

ЮНИ - сръчнотийки 2012

ТЕМАТА:

юни -
кубче

оредяваме сериозно :D, ама така е, вече се стопли.

Макар, че нас направо ще ни удави в Смолян, всеки ден и по цял ден дъжд, аман вече! Днес е първият хубав ден от един месец насам или поне започва като такъв. Хайде дано да ни се усмихне слънчицето вече.

Последно редактирано:
Пу първа да се похваля с моето синьо лаленцеПреглед на прикачен файл 165069 и звездичкаПреглед на прикачен файл 165070Преглед на прикачен файл 165071. И понеже се включих по-късно, а ми се иска да пробвам всички "щуротии", както ги нарича мажо - ето и моето бискорнюПреглед на прикачен файл 165073 и великденските яйчица за племенниците

Последно редактирано:
Назад