ЯНУАРИ - сръчнотийки 2012

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
С благодарности към организаторите на тази игра показвам моите готови сръчнотийки - първо едно бискорню и две възглавнички. Започнах ги преди време - уж като подаръци за приятелки, но така и нямах нервите да ги довърша и сглобя. Сега обаче с тази игра вие ме амбицирахте и ето ги напълно готови::idea:

Поглед отзад и встрани:

Последно редактирано:
И един комплект, който също преди време започнах за себе си. Засега са готови само две части от него, но в следващите месеци от играта ще го допълня и с останалите аксесоари - несесер за игли и калъфче за ножичка.

Последно редактирано:
Да си покажа и аз творенията за този месец,:idea:, опасявам се ,че на живо изглеждат по-добре:D,

Ето ги и моите - три броя за героя. Това вече е подарено на мама, че тя си нямала игленик....:D

Последно редактирано:
И второто- него най си го харесвам :

Третото не успях да го прикача - нещо се прецаква с радикала ма какво не зная....нищо де те и тези ще ме отстрамят :D

Първия ми опит в обемната бродерия оформен като възглавничка игленик. Слагам две снимки, защото не мога да преценя на коя се вижда по добре, че маргаритката е със стърчащи листенца :gipsy:

Този месец и аз реших да се включа.За първи път шия такива дреболийки и долу-горе съм доволна от резултата.:D

Ще се опитам да направя и бискорню , но не знам дали ще успея.

Това е моя отчет , доста дълго ших тия метличини. Освен контурния бод, мънистата, френските възли имаше и Diamond Eyelet , които го бях шила вече, но имаше и Ribbed Spider Web, не беше труден, но за първи път го ших. Доволна съм от резултата.

МАРТ - сръчнотийки 2012

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!

Темата за месеца е:

зигугу
и/или книжка за игли 1 2 3 4

Приятно шиене на всички :kissyou:

Последно редактирано:

Ако някой е пропуснал, това е моята книжка за игли, публикувана в месец януари. Много се озорих, защото я направих сигурно по най-трудния начин, всичко съшивах на ръка като бискорню. :gipsy: Наложи ми се да променям и схемата, понеже обърках мястото на пеперудата и я започнах на гърба на книжката и трябваше да я обърна обратно, за да стане предна страна :D

Позволявам си да пусна тук още една снимка на маргаритката на Мария, просто е невероятна!

Tian 64, супер сладко бискорню! :loveglasses:
А ето го и моето, успях да хвана последния влак:

Гербовете на четирите дома на Хогуортс :D Всички вкъщи сме Хари Потър фенове. За още по ХП вид - снимчица с хогуортските учебници - защото другите книги така са се опърпали от четене, че не стават за снимки

Назад