ЯНУАРИ - сръчнотийки 2012

• Началник на темата Началник на темата tazzzz
  • Начална дата Начална дата
дойде и моето време да се похваля! Наложи се малко да променя графика, смених пинкип сърцето с книжка игленик, която е за друга игра извън форума. Направо се измъчих с тая книжка! А пендибула има още малко за довършване, и той е готов!

Хайде и аз да се разпиша в темата. Един пендибул, бродиран от двете страни. Стана малко крив, но като за първи опит съм доволна.

Бе ината работа - реших и направих второ сърце. Резултата е много по-добър - или поне аз останах доволна .

Благодаря ви за тази игра,момичета - за мен е много приятно предизвикеталество. :kissyou:

Пробвах се да направя пендибул. Не съм много доволна от резултата. Стана ми много мъничък и съответно се измъчих при сглобяването. Извинете ме за нощните снимки. Тези дни ще го снимам и на дневна светлина и ще ги сменя. Ако имам време до 5.02. ще се пробвам и със сърчицето-дано то да ми е по-успешно..поздрави:kissyou:

Поздравявам всички за страхотните сръчнотийки!
Ето го и моят пендибул, още "топъл", "топъл", току що завършен

:clap: ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ВЕЧЕ ПОКАЗАХА СВОИТЕ СРЪЧНОТИИКИ. :kissyou: ЕТО И МОИТЕ ДВЕ СРЪЧНОТИИКИ!

Всички сте показали много красиви и изпипани сръчнотийки:clap::clap:
Аз се отчитам с моя пендибул, а сърцето утре.

ФЕВРУАРИ - сръчнотийки 2012

за малко да забравя да открия новата тема :shy2:

този месец ще правим

бискорню и/или възглавничка
разбира се, ако някой реши и нещо различно :idea:
:confused: този път да не се записваме, а? На който му се шие после да показва, какво ще кажете?

Последно редактирано:
leti_at, за теб и за други момичета, които за първи път се пробват в дреболийките реших да кача целия си личен архив с такива схеми. Архива има 7 части и е 315Мb. Не знам дали могат да се отварят по отделно частите както съм го разбила - предполагам че е добре да се свалят всички части и тогава да се разархивира. Дано да съм полезна :-|
архив1
архив2
архив3
архив4
архив5
архив6
архив7

Ето го и моето пендибулче. Този месец ще пропусна. Дано имам време март за следващата дреболийка.

А съм един фотограф

Опа, в последният момент успях. Но в мое оправдание ще кажа, че за първи път от сумай ти време конците ми дойдоха чак на 27 януари, при поръчка от 03 януари.
Ама така сме в провинцията, като си нямаме магазин и ...
Моят пендибул - достави ми огромно удоволствие да го направя.

Първата част от играта за този месец. :gipsy:

Ох, добре че я има тази игра, че да се стегна и да направя по някоя дреболийка за приятелките за осми март. До края на месеца съм избрала и моделчета за възглавнички - игленици.

Първата част от играта за този месец. :gipsy:

Ох, добре че я има тази игра, че да се стегна и да направя по някоя дреболийка за приятелките за осми март. До края на месеца съм избрала и моделчета за възглавнички - игленици.
лелеее, страхотно е! Я, сега кажи тия розички как се правят?
Френските възли ги схващам, ама розичките ... да обясниш :loveglasses:

Ето по тази инструкция се учих да правя розичките, само че работих с пет лъча , а не със седем за да мога да ги докарам еднакви на големина. :idea:

Ето и моето първо бискорню, което направих с много желание и старание :) Следващото ще е по-хубаво, но сега съм хепи и от този резултат. :)

Е, нямах копченца за в средата, но нямах търпение да го споделя с вас, а по-нататък ще му купя специално...

Назад